Mihai Bobonete, despre partea mai puțin plăcută a meseriei. A povestit o întâmplare care încă îl doare, legat de fiica sa

Unul dintre hobby-urile lui Mihai Bobonete este pescuitul
Unul dintre hobby-urile lui Mihai Bobonete este pescuitul

Mihai Bobonete a dezvăluit în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”, care sunt și aspectele negative ale meseriei sale, acesta fiind extrem de apreciat de public, indiferent de rolurile jucate sau de aparițiile sale din show-urile de stand-up comedy și de improvizație.

Pe lângă carieră, Bobonete are o familie frumoasă și un hobby, pescuitul, așa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei. Despre cum reușește să le împace pe toate și care a fost prețul plătit pentru succes, Mihai Bobonete a vorbit în ediția de luni a emisiunii „Rețeaua de idoli”, de luni, 23 noiembrie.

Deși se bucură că are o carieră de succes în comedie, uneori fiind prins în prea multe proiecte, actorul a dezvăluit că este dezamăgit când pierde momente importante din sânul familiei.„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin fața mea și o întreb pe soție: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră și nu se mai întorc niciodată....”, își amintește Mihai Bobonete.

La „Rețeaua de idoli”, „Bobo” a vorbit despre Ilie Balint, mentorul lui din Craiova și a refăcut drumul cu trenul care l-a adus la București, o poveste care a devenit chiar primul său subiect de stand-up.„Surprinzător, deși discuția noastră a fost, în mare parte, pe barca lui de pescuit, am ajuns să îl invocăm pe Neagu Djuvara sau pe George Enescu, ne-am întors în copilăria lui de la Giurgeni și l-am auzit explicând cu patimă ce importantă e educația pentru copiii de astăzi, inclusiv pentru ai lui”, a spus realizatoarea emisiunii, Irina Păcurariu.


    Unul dintre hobby-urile lui Mihai Bobonete este pescuitulFoto:TVR
Unul dintre hobby-urile lui Mihai Bobonete este pescuitulFoto:TVR
zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
george burcea lurch jpg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png