Mihai Bobonete «face legea», toamna asta, la PRO TV

image
Bobiță din ”Las Fierbinți” este actor, prezentator și scenarist

Interpretul lui Bobiţă din serialul „Las Fierbinţi” a intrat în graţiile şefilor de la Pro TV. Mihai Bobonete (36 de ani) face parte din 2012 din distribuția serialului „Las Fierbinţi”, iar anul trecut a prezentat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Cabral.

Acum e din nou pe val, căci nu numai că s-a ales cu rolul de coprezentator de la „Vocea României Junior”, ci și cu cel de prezentator al emisiunii „Jocuri de celebritate”, alături de Octavian Strunilă şi de Paul Ipate. Şi, nu în ultimul rând, cu o parte din colegii lui, semnează scenariul pentru „Las Fierbinţi”, după ce Mimi Brănescu a plecat.

„Mihai a intrat pe sub pielea şefilor de la Pro TV şi e în ascensiune. Pe ce pune mâna, are succes. Emisiunile în care a fost cooptat au mers foarte bine, au audienţe mari şi e mai mereu lăudat de şefi şi recompensat. Posibil să i se mai dea un proiect pe mână în primăvară”, ne-au povestit surse de pe platourile de filmare. 

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
Calendar 20 februarie: 1938   A fost decretată o nouă Constituție, prin care se introducea dictatura regală a lui Carol al II lea jpeg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg