Mihai Constantinescu a făcut stop cardio-respirator. Artistul este în stare critică

Ultima actualizare:
Mihai și  Simona  se iubesc  de 20 de ani
Mihai și Simona se iubesc de 20 de ani

Mihai Constantinescu (73 de ani) a făcut stop cardio-respirator și a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca. Artistul a fost găsit în stare de inconștiență de către soția sa în jurul orei 5 dimineața.

Problemele de sănătate îl prind din urmă de Mihai Constantinescu. Solistul trece prin momente critice, după ce luni, 13 mai, a făcut stop cardio-respirator. Medicii îl țin acum sub observație, după ce au încercat 10 minute să-l resusciteze, conform observator.tv.

În 2008, artistul a suferit o intervenţie chirugicală, în care medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş i-au montat două valve la inimă, iar în 2017, una dintre ele i-a fost schimbată. În luna martie a acestui an, el s-a simţit din nou rău, ajungând pe patul de spital. La acel moment, Mihai Constantinescu a acuzat probleme respiratorii și a fost internat la Spitalul Universitar București.

„Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de lungă durată şi trebuie să rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine. Când voi pleca de aici voi fi un om foarte sănătos şi abia aştept să merg să mă plimb prin ţară”, a spus el, la Antena Stars. 

Ce spunea Mihai Constantinescu despre operațiile pe cord

„În 2008, am suferit o dublă protezare valvulară aortică, realizată de prof. dr. Radu Deac, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. În toamna lui 2017 am făcut o a doua operaţie, întrucât una dintre valve s-a defectat şi a trebuit schimbată. Aşa că profesorul Radu Deac m-a pus în legătură cu profesorul Horaţiu Moldovan, din Bucureşti, în vederea unei operaţii pe cord deschis. A fost o operaţie foarte dificilă. Din cauză că am sângerat foarte mult, a trebuit să mă bage din nou în sală. A fost foarte dificil, însă, medicii m-au salvat. Acum, sunt refăcut, mă simt foarte bine. M-am recuperat foarte repede”, spunea Mihai Constaninescu în octombrie 2018.

Soția lui Mihai Constantinescu îi este mereu aproape


    Mihai și  Simona  se iubesc  de 20 de ani
Mihai și Simona se iubesc de 20 de ani

Mihai Constantinescu o are mereu aproape pe cea pe care o iubește de peste 20 de ani și care i-a și devenit soție, Simona Secrier (49 de ani). În luna martie, când cântărețul a ajuns la Spitalul Universitar, unde a și stat internat zile bune, Simona nu s-a mișcat de lângă patul acestuia. Logodiţi din 2010, solistul s-a căsătorit în 2017 cu Simona Secrier, una dintre fostele membre ale trupei Etno.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg