Mihai Constantinescu a murit. Mesajele pline de durere ale fostei și actualei soții

Ultima actualizare:
Mesajul publicat de Mihaela Constantinescu
Mesajul publicat de Mihaela Constantinescu

După aflarea veștii că Mihai Constantinescu a murit, două dintre cele mai importante femei din viața acestuia, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, au rămas împietrite de durere, neașteptându-se la această turnură a situației. Acestea au anunțat decesul artistului în mediul online, acolo unde i-au scris acestuia și mesajele lor emoționante de adio.

Mihai Constantinescu a cedat în lupta cu problemele de sănătate de care suferea, chiar dacă doctorii anunțau recent, spre bucuria familiei, a apropiaților și a admiratorilor acestuia, că artistul își revenise din curând din coma în care a stat patru luni. Chiar dacă în trecut au mai circulat știri în spațiul media care anunțau moartea interpretului, de data aceasta decesul acestuia a fost confirmat și de actuala soție a lui Mihai, Simona Secrier, dar și de fosta parteneră a acestuia, Mihalea Constantinescu.

Cele două femei îndurerate au apelat la rețelele de socializare pentru a-i transmite cântărețului ultimele lor mesaje și gânduri, dar și pentru a-i anunța pe fanii acestuia cu privire la deces. Recent, când pe internet s-a propagat o știre falsă potrivit căreia Mihai Constantinescu ar fi murit atunci, Mihaela Constantinescu a susținut că la auzul veștii împietrise de durere. „Este inuman ce se întâmplă. O să îi dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia.

Mihai Constantinescu, alături de Simona Secrier
Mihai Constantinescu, alături de Simona Secrier

Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om. Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem. Eu şi Simona (n.r. Secrier- actuala soţie a lui Mihai Constantinescu) mergem de trei ori pe zi la spital", a spus Mihaela Constantinescu pentru Click!, la momentul respectiv.

În prezent însă, se pare că Mihaela nu a putut scăpa de ceea ce i-a fost cel mai frică. Ea a fost printre primele persoane care, de altfel, a anunțat și moartea fostului ei soț. „Dragii mei, Mihai a plecat....Îi voi plânge sufletul toată viața mea”, a scris aceasta în mediul online. Chiar dacă au divorțat, iar artistul și-a refăcut viața, Mihaela i-a purtat mereu grija acestuia, vizitându-l adesea la spital cot la cot cu actuala lui soție, după ce cântărețul a suferit stopul cardio-respirator care, în cele din urmă, i-a fost fatal. 


    Mihai Constantinescu, alături de Simona SecrierFoto: Arhivă personală
Mihai Constantinescu, alături de Simona SecrierFoto: Arhivă personală

Simona Secrier, actuala parteneră a lui Mihai Constantinescu, și-a exprimat la rândul ei sentimentele dureroase ce o încearcă în aceste momente grele, după aflarea veștii morții soțului ei. În dreptul unei imagini cu acesta din tinerețe, Simona a fost prima care a anunțat tragica veste, pe rețelele de socializare. „Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu”, a fost mesajul Simonei, care a fost nedezlipită de spitalul în care soțul ei a fost internat, în toată această perioadă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net