Mihai Constantinescu: «Am fost azvârlit din casă de două ori, pe străzi, ca un câine»

Ultima actualizare:

    Mihai ConstantinescuFoto: Facebook
Mihai ConstantinescuFoto: Facebook

Mihai Constantinescu (70 de ani) a cucerit întreaga țară cu melodii precum "Iubiți și câinii vagabonzi" sau "O lume minunată" și a pus la încercare inimile multor femei cucerite de șarmul solistului.

La fel ca mulți alți artiști, nici Mihai Constantinescu nu mai are parte de aceeași popularitate ca în urmă cu 20-30 de ani. Dezamăgit de acest lucru, interpretul a găsit cuvinte dure pentru a descrie lumea în care trăim: neseriozitate, lipsă de respect, victoria tehnologiei asupra noastră, a fost definiția acordată site-ului femeide10.ro.

Întrebat despre ce moment ar vrea să retrăiască, solistul a fost clar și a mers cu mintea în perioada în care mulți ne întoarcem cu drag: “Îmi este din ce în ce mai dor de momentele frumoase ale copilăriei (joaca nesfârșită cu sora mea, mirosul copilăriei și atmosfera din familia mea) și ale adolescenței (prima iubire)”.

Chiar și persoanele publice, adulate de o mulțime de oameni, trec prin cumpene de-a lungul anilor, iar unele greutăți  sunt unele cu adevărat dificil de depășit. Nici Mihai Constantinescu nu a fost lipsit de astfel de momente.“Nu-mi doresc să retrăiesc vreodată momente ca acelea când am fost azvârlit din casă de două ori, pe străzi, precum un câine … și bine-nțeles că nu mai vreau să trec prin momentele despărțirilor de persoanele cele mai dragi…", a dezvăluit cântărețul pentru site-ul amintit.

Se iubește cu Simona Secrier de mai bine de 20 de ani


    Mihai și Simona au fost de curând în vacanță în San MarinoFoto: arhivă Click!
Mihai și Simona au fost de curând în vacanță în San MarinoFoto: arhivă Click!

Despre Simona Secrier (46 de ani), fosta componentă a trupei Etno, cu care cantautorul este de mai bine de 20 de ani, a mărturisit că femeia lângă care trăiește este echilibrul care îi lipsea: “Simona reprezinta echilibrul meu sufletesc, liniștea, zahărul, sarea și piperul relației noastre și cel mai important lucru este că amândoi am știut să trecem proba timpului.”

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net