Mihai Constantinescu, de peste 50 de zile pe patul de spital! ”Facem rugăciuni comune”

Ultima actualizare:

    Mihai Constantinescu este în continuare în stare gravă, internat în spital, și are mare nevoie de sânge Foto: Arhivă personală
Mihai Constantinescu este în continuare în stare gravă, internat în spital, și are mare nevoie de sânge Foto: Arhivă personală

Mihai Constantinescu se află în continuare în comă la Spitalul de Urgență Floreasca. Starea lui de sănătate nu s-a schimbat în 52 de zile de când este sub supravegherea medicilor. Soția artistului, Simona Secrier, și fosta lui nevastă, Mihaela Constantinescu, sunt tot timpul lângă el și se roagă neîncetat să-și revină.

Numai o minune îl mai poate salva pe Mihai Constantinescu (73 ani). Celebrul interpret se află în comă din data de 13 mai. După 52 de zile, încă nu sunt vești bune despre starea de sănătate a artistului. Este într-o stare critică, iar medicii sunt rezervați.

Familia și prietenii lui Mihai Constantinescu se roagă zi și noapte

Soția artistului, Simona Secrier și fosta lui parteneră, Mihaela Constantinescu, sunt tot timpul lângă el. Aceasta din urmă a publicat mereu pe Facebook îndemnuri la rugăciune. „Dragii mei prieteni... Mihai are nevoie de iubirea voastră manifestată prin gânduri bune și rugăciuni. Vă rog din toată inima mea... rugați-vă pentru el. Vă mulțumesc! Să fiți binecuvantați”, a scris pe rețelele sociale Mihaela Constantinescu.

Adrian Daminescu se roagă pentru Mihai Constantinescu

Și prietenii sunt alături de celebrul artist. „Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu într-o emisiune de televiziune.

Citește și:

Anastasia Lazariuc nu îl vizitează la spital pe Mihai Constantinescu, fostul iubit. Iată motivul!

Mihai Constantinescu, operat din nou! La ce intervenţie a fost supus

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net