Mihai Constantinescu, găsit inconștient de soția lui, căzut în propria casă. Simona Secrier a sunat la 112


    Mihai și Simona s-au căsătorit în 2017Foto: arhivă personală
Mihai și Simona s-au căsătorit în 2017Foto: arhivă personală

Momente dramatice pentru Mihai Constantinescu (73 de ani)! Artistul a suferit un stop cardiac luni dimineața, 13 mai, și a fost resuscitat cu greu de medici. În aceste momente se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Mihai Constantinescu a fost găsit căzut în casă chiar de către soția sa, Simona Secrier, în stare de inconștiență.

Când și-a văzut soțul inconștient, fosta membră a trupei Etno a sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului au încercat mai bine de 10 minute să-l resuciteze, după care l-au dus cu Ambulanța la Spitalul Floreasca. Mihai Constantinescu se află în stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire, conform informațiilor obținute de DIGI24.

În 2008, artistul a suferit o intervenţie chirugicală, în care medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş i-au montat două valve la inimă, iar în 2017, una dintre ele i-a fost schimbată. În luna martie a acestui an, el s-a simţit din nou rău, ajungând pe patul de spital. La acel moment, Mihai Constantinescu a acuzat probleme respiratorii și a fost internat la Spitalul Universitar București.

Mihai Constantienscu și Simona Secrier s-au căsătorit în 2017

Mihai și Simona s-au căsătorit la sfârșitul verii, în 2017
Mihai și Simona s-au căsătorit la sfârșitul verii, în 2017

După o iubire de 20 de ani, Mihai Constantinescu și Simona Secrier au devenit o familie și în acte, la sfârșitul verii lui 2017, într-o ceremonie pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor. Deși între ei este o diferență de vârstă de 24 de ani, au trecut cu brio testul timpului. Mai mult, Simona i-a fost întodeauna aproape în momentele grele în care s-a luptat pentru viața lui, începând cu operația pe cord suferită în 2008.

”Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu la o lună de la căsătorie. Luna de miere și-au petrecut-o în Grecia.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg