Mihai Constantinescu, mărturisiri despre operaţia pe inimă


    Mihai Constantinescu  va susţine un recital  în cadrul spectacolului  „In memoriam  Dan Spătaru”
Mihai Constantinescu va susţine un recital în cadrul spectacolului „In memoriam Dan Spătaru”

La 72 de ani, după o operaţie pe cord deschis, artistul Mihai Constantinescu se pregăteşte să urce din nou pe scenă. Artistul a povestit, ieri, cum a fost intervenţia şi cât de repede s-a refăcut după aceasta.

Peste fix o săptămână, în 12 octombrie, se împlineşte un an de când Mihai Constantinescu s-a aflat pe marginea prăpastiei. Ajuns de urgenţă la spital, cântăreţul a fost băgat în sala de operaţie, deoarece avea nevoie ca medicii să-i înlocuiască o valvă defectă. Opt ore a durat complicata intervenţie pe cord deschis, despre care artistul a vorbit, ieri, în deschiderea Congresului „East Meets West”, unde medici de top din România şi din lume discută despre tehnici şi tehnologii de ultimă generaţie ce ajută la tratarea pacienţilor cu boli cardio-vasculare.

„În 2008, am suferit o dublă protezare valvulară aortică, realizată de prof. dr. Radu Deac, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. Anul trecut, în toamnă, am făcut o a doua operaţie, întrucât una dintre valve s-a defectat şi a trebuit schimbată. Aşa că profesorul Radu Deac m-a pus în legătură cu profesorul Horaţiu Moldovan, din Bucureşti, în vederea unei operaţii pe cord deschis. A fost o operaţie foarte dificilă. Din cauză că am sângerat foarte mult, a trebuit să mă bage din nou în sală. A fost foarte dificil, însă, medicii m-au salvat. Acum, sunt refăcut, mă simt foarte bine. M-am recuperat foarte repede şi, în curând, voi cânta din nou”, a declarat, ieri, Mihai Constantinescu. De altfel, cântăreţul este unul dintre artiştii care vor susţine un recital la spectacolul „In memoriam Dan Spătaru”, care va avea loc în 21 octombrie, la Sala Palatului.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg