Mihai Mărgineanu: «Salariul mi-l dau singur de exact 14 ani»

simeon stalpnicul png
Actor - De 6 ani, Mihai Mărgineanu îl interpretează pe Ardiles, hoțul satului din “Las Fierbinți”

Mihai Mărgineanu, alias Ardiles din ”Las Fierbinţi” (PRO TV), şi-a vărsat ”of-ul”, pe reţelele sociale, cu puţin timp înainte de închiderea filmărilor pentru celebrul serial. El a vorbit despre familie, dar şi despre activitatea artistică, menţionând că este nevoit să se împartă între spectacole şi televiziune pentru a-şi asigura un venit bun.

Ardiles, solistul şi actorul Mihai Mărgineanu (48 de ani), despre care s-a zvonit recent că s-ar muta în Spania, a publicat pe contul lui de Facebook un mesaj, în care vorbeşte, mai întâi, despre copiii lui, Tudor (12 ani) şi Alexandra (10 ani): “Locuiesc în România. Sunt bucureştean get-beget şi mi-e drag de asta.Copiii mei sunt la o şcoala de Stat în Bucureşti. O şcoală bună de Stat, şi nu o şcoală particulară. Nu pentru că nu mi-aş permite, ci pentru că nu prea sunt de acord cu şcoala privată care răsfaţă copiii mult-prea-mult pentru a conştientiza aceştia că trăiesc într-o bulă creată de părinţi care-i iubesc”, a menţionat el.

simeon stalpnicul png

Actorul a dorit să mai precizeze că nu are datorii la stat şi că aleargă singur pentru a-şi asigura salariul: “Nu am făcut nici o afacere cu Statul şi nici n-o să fac vreodată, sunt la zi cu impozitele (deşi, uneori mai sar de ziua de 25 ale lunii), iar proprietăţile  le-am cumpărat cu credit imobiliar, pe perioade cuprinse între 18 şi 25 de ani, pentru că pot şi sunt eligibil în faţa băncilor. Am şi un avion de patru locuri cu care mă deplasez la concerte, avion pe care îl pilotez singur. Momentan se află la Tuzla pentru revizii şi controale obligatorii. Sunt propriul meu angajat, pentru că am o problemă cu autoritatea, şi-mi plătesc taxe la salariul pe care mi-l dau singur de 14 ani”, a scris actorul cântăreţ pe Facebook!

Mihai Mărgineanu se laudă cu profesiile lui: “Am trei meserii în România, pe care le fac cu drag: sunt actor în “LasFierbinţi”, sunt unul dintre cântăreţii recunoscuţi de muzică românească şi cânt cam 80 de concerte pe an în ţară şi în străinătate, alături de trupa mea. Deţin  o licenţă de pilot de avion pe care o folosesc chiar şi în scopuri comerciale”, a adăugat solistul. El a investit banii în două locuinţe, una în ţară şi o alta în străinătate: “Am o casă frumoasă în Bucureşti, în care locuiesc alături de familia mea, şi mai am o casă frumoasă şi într-un oraş din Spania, în care intenţionez să petrec cât mai mult timp - când îl am! - tot alături de familia mea”. 

A lipsit de la petrecerea organizată de colegii din «Las Fierbinţi»

simeon stalpnicul png
Actorii, într-o pauză de filmare, pe platoul din Fierbinți

Pe 4 mai s-au încheiat filmările celui de-al 13-lea sezon al serialului „Las Fierbinţi”, difuzat în fiecare marţi şi joi, la PRO TV. Echipa a organizat o mică petrecere pe platoul de filmare din Fierbinți (jud. Dâmbovița), însă un om lipsea din peisaj: tocmai interpretul lui Ardiles, solistul şi actorul Mihai Mărgineanu. S-au distrat de mama focului Mirela Oprişor (Aspirina), Liliana Mocanu (soţia lui Firicel), Ecaterina Ladin (Dalida), Adrian Văncică (Celentano) și mulți alții. Click! a aflat că, după o pauză de câteva săptâmâni, vor începe filmările pentru sezonul 14, însă data exactă nu este bătută în cuie. Mai mult, scenariul va fi adaptat în așa fel încât Ardiles (Mihai Mărgineanu) să aibă mai puține apariții, poate și pentru a putea petrece mai mult timp în Spania, alături de familie.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
accident tramvai sos giurgiului 30 septembrie Foto ISU B-If
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj