Mihai Mărgineanu şi actorii din "Las Fierbinţi", show la Sala Palatului

Mihai Mărgineanu este Ardiles în Las Fierbinți png
Mihai Mărgineanu va cânta pe 25 februarie la Sala Palatului

Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Mărgineanu prezintă „Zariţa”, coloana muzicală a serialului „Las Fierbinți” (PRO TV), unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din România. În plus, artistul cântă în premieră piesele extrase de pe noul său album, „Fum de tavernă”.

„Pentru că nu ne plac conservele, va pregătim o experiență muzicală sută la sută live, fără artificii electronice”, declară Mihai Mărgineanu. Alături de el vor urca pe scenă actorii din distribuția „Las Fierbinți”, care vor completa spectacolul cu momente unice.

Fanii vor putea fredona alături de artist piese precum „Zăriţa Zanga”, „Lupanarul din Fanar”, „Dragoste rurală”, dar și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale , „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”. Mai mult decât atât, toți cei prezenți la eveniment vor putea achiziționa, în exclusivitate, doar pe durata spectacolului, cele două albume semnate de Mihai Mărgineanu, „Zăriţa” și „Fum de Tavernă”.

image
Afişul spectacolului

Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul autohton și dezbate într-o notă plină de umor problemele românului clasic. De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fragă”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Țigan Săracu’” și multe altele.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro, www.blt.ro.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
umit yildirim m9FBEtUTRXY unsplash jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png