Mihai Mărgineanu și soția sa au avut Covid-19. «M-am simțit mahmur mai multe zile!»

Ultima actualizare:

    Mihai Mărgineanu și soția sa au suferit împreună de Covid-19foto: arhiva personală/Facebook
Mihai Mărgineanu și soția sa au suferit împreună de Covid-19foto: arhiva personală/Facebook

Mihai Mărgineanu (51 de ani) nu a scăpat nici el de noul coronavirus. Artistul a anunțat că a fost diagnosticat cu Covid-19, împreună cu soția sa, chiar luna trecută, când a ajuns la spital.

Mihai Mărgineanu și soția sa, Andreea, au făcut o formă relativ ușoară a bolii. Când au aflat că sunt pozitivi, cei doi au mers la Matei Balș pentru o evaluare, medicii trimițându-i însă să se trateze acasă în urma analizelor făcute. Ulterior însă au apărut complicații. Artistul a povestit cum s-a manifestat boala în cazul său și al soției.

”În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!

După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament). După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nosttru”, a povestit artistul, pe pagina personală de Facebook.

Mihai Mărgineanu se întoarce la filmările pentru ”Las Fierbinți”

După ce a scăpat de Covid, artistul se întoarce luni, 17 mai, pe platourile de filmare pentru sezonul 19 al serialului “Las Fierbinți”, de la Pro TV. “ Începem filmarile pentru sezonul 19 din Las Fierbinți, iar de sâmbătă încep cântările de muzică popularo-folclorico-urbano-pevesel, la care eu și trupa de reale succesuri ne mișcăm ca peștii în apă”, a mai anunțat Mărgineanu.

Citește și:

Artiștii se vaccinează pe bandă. După Cornel Constantiniu, alte două soliste au făcut vaccinul anti-covid: "Aleg viața"

Revolta artiștilor! Cum i-a afectat pandemia și de ce sunt supărați pe autorități. "Cazul Bittman" a stârnit reacții virulente

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net