Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul care a dus la divorțul de Noemi, femeia cu care a fost 13 ani

image
Mihai Mitoșeru și Noemi s-au căsătorit după 9 ani de relație, în 2015

Păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă, ba mulți se așteptau să danseze și la nuntă, după ce le fuseseră alături la cununia civilă, dar Mihai Mitoșeru (44 de ani) și soția sa, Noemi (32 de ani), au decis să o ia pe drumuri separate. Au fost împreună 13 ani, dintre care patru căsătoriți, au trecut prin bune și prin rele, dar acum sunt hotărâți să dea o șansă fericirii și separat.

Prezentatorul de la Kanal D și consoarta sa, care lucrează ca însoțitor de zbor, și-au dat seama că își doresc lucruri diferite și că nu mai pot continua să meargă pe drumul vieții împreună. Nu a fost vorba de înșelat, de avere sau de violență și vicii, așa cum a ținut să explice Mihai pe rețelele sociale, unde a încercat să dea și un "diagnostic" al rupturii dintre ei: obișnuința.

"Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita decât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul ca sunteți lângă noi", a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

image
Mihai Mitoșeru și Noemi s-au căsătorit după 9 ani de relație, în 2015Foto: Sever Gheorghe

Știrea că Mihai Mitoșeru divorțează a părut inițial o glumă. Însă vedeta tv a adus toate argumentele prin care demonstrează clar că situația prin care trece este cât se poate de reală. Culmea este că decizia a survenit la două luni după ce au avut o vacanță aniversară la Florența. Așadar, nimic nu prevestea divorțul, însă iată că situația era pe butuci de un an, iar cei doi au mascat foarte bine totul. La începutul lui septembrie, Mihai a anunțat divorțul de Noemi: "Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane) și, de 3 luni, a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!".

Citește și:

Șir de blesteme în dragoste pentru Mihai Mitoșeru. A încercat de trei ori să se însoare

Iat-o pe soția lui Mihai Mitoșeru fără sutien, cu sâni naturali! Silicoanele au adus divorțul

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
rachetă balistică lansată de coreea de sud foto AFP jpg
Catalin Predoiu si Nicolae Ciuca INQUAM Photos Octav Ganea jpg
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp