Mihai Mitoșeru, mesaj emoționant în ziua în care s-au împlinit 4 ani de la nunta cu Noemi: «Nu pot să nu îmi aduc aminte»

image
Mihai Mitoșeru și Noemi, la Starea CivilăFoto: Facebook

Chiar dacă au decis să pună capăt unui mariaj de 13 ani, între Mihai Mitoșeru și Noemi au existat multe clipe frumoase în decursul căsniciei lor, pe care prezentatorul TV se pare că nu le poate nega.

Chiar și cu apariția în peisaj a divorțului, cei doi au împlinit, în data de 12 decembrie, 4 ani de când au pășit în fața Stării Civile, iar dacă aceștia ar fi vrut să nu își amintească de acele momente pentru a nu băga și mai tare cuțitul în rană, Facebook-ul a avut alte planuri pentru ei.

Rețeaua de socializare obișnuiește să le reamintească ultilizatorilor ei de momentele speciale din viața lor pe care au decis să le facă publice, atunci când se împlinește o anumită perioadă de timp de când imaginile au fost publicate. Astfel, la 4 ani de la nuntă, Mihai Mitoșeru a revăzut pozele de la cununia civilă cu Noemi, moment în care a decis să scrie și un mesaj însoțitor acestor fotografii. Cei doi au divorțat în urmă cu doar două luni. 

Totuși, în ciuda divorțului, actorul și-a anunțat prietenii virtuali că s-au împlinit 4 ani de când el și Noemi au spus „DA”, aducându-și cu plăcere aminte de acele momente. 

image
Mihai Mitoșeru a distribuit din nou imaginile pe rețelele de socializare

„Nu mă victimizez și nu intru în depresie, dar nu pot să nu-mi aduc aminte cu plăcere de momentele acestea emoționante!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook. Gestul lui Mihai i-a impresionat pe prietenii acestuia de pe contul de socializare, mulți dintre aceștia concluzionând că încă își mai iubește soția și sfătuindu-l să se împace cu aceasta.

image
Foto: Facebook

Motivele divorțului dintre Mihai Mitoșeru și Noemi

Prezentatorul de la Kanal D și fosta lui parteneră, care lucrează ca însoțitor de zbor, și-au dat seama că își doresc lucruri diferite și că nu mai pot continua să meargă pe drumul vieții împreună. Nu a fost vorba de înșelat, de avere sau de violență și vicii, așa cum a ținut să explice Mihai pe rețelele sociale, unde a încercat să dea și un "diagnostic" al rupturii dintre ei: obișnuința.

image
Foto: Facebook

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobila” de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste!

image
Foto: Facebook

Nu cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreună, merităm să nu pierdem nici măcar o zi în care sa putem să fim fericiți! Împreună sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita decât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul ca sunteți lângă noi", a scris Mihai Mitoșeru în mediul online, la vremea respectivă.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg
jador jpeg
GrasuXXL 189 jpeg
BeFunky collage (39) jpg
BeFunky collage (38) jpg