Mihai Mitoșeru, poză emoționantă cu mama lui, după operația pe creier: "Mama a venit acasă!"

Ultima actualizare:

    Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a trecut, în ultimele săptămâni, prin clipe grele. Mama lui, Cornelia Mitoșeru, a suferit o operație pe creier, pentru înlăturarea unui meningiom. Intervenția nu a fost fără complicații, dar acum Mihai poate răsufla ușurat: totul s-a terminat cu bine, iar mama lui a fost externată.

"Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea, domnișoarei Jasminne Pană și tuturor celor de la Sanador care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeași recunoștință pentru toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!", a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în dreptul imaginii cu el alături de mama lui.

Cornelia Mitoșeru, operată de meningiom

Camelia, mama lui Mihai Mitoşeru, a fost operată pe 3 februarie, femeia fiind diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol. După intervenția care a durat șase ore, Camelia Mitoșeru, a suferit complicații destul de serioase, câteva vase de sânge spărgându-se în timpul operației. Femeia a fost extrenată, însă ulterior a ajuns din nou la spital, pentru că starea ei se înrăutățise.

Citește și:

Mihai Mitoșeru, spovedanie după operația mamei: "Am greșit față de soția mea, iar ea a fost acum lângă mine"

Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru după operație. Medicii i-au extirpat o tumoare

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net