Mihai Mitoșeru, revoltat că nu se poate odihni! «Am făcut o boală la stomac»

simeon stalpnicul png
Mihai Mitoșeru s-a îmbolnăvit! Care sunt motivele Foto: Facebook

Mihai Mitoșeru susține că s-a îmbolnăvit din cauza gălăgiei care provine de la o sală de fitness, deschisă în apropierea apartamentului său. Acesta le-a explicat fanilor de pe rețelele de socializare care sunt motivele pentru care nu a mai avut parte de odihnă și de liniște, în ultima perioadă.

Prezentatorul de la Kanal D susține s-a îmbolnăvit la stomac din cauza stresului și a nervilor, nemaiavând liniște în locuința sa, din cauza unei săli de fitness deschisă în apropiere. Din cauza zgomotului provenit din spațiul respectiv, Mihai nu se poate odihni în mod corespunzător și a declarat că a și pierdut numeroase oferte de muncă, invocând această problemă. De asemenea, prezentatorul TV le-a explicat prietenilor săi virtuali că dacă nu se rezolvă situația, boala sa se poate agrava, ajungându-se chiar la cancer.

„Locuiesc împreună cu familia mea la etajul 7! Am făcut o boală la stomac din cauza stresului provocat de sala de aerobic, care poate duce la ulcer şi cancer (am hârtie de la medicul specializat)! Am pierdut nenumărate joburi din cauza aceasta! Se aude muzica la maximum, dar se aud groaznic şi ganterele aruncate la orele de bodypump. Până la etajul 7! În plus, vara aceasta se aude şi muzica de la piscină, cu tot cu fluierul pe care instructoarea şi-l bagă în gură!”, a scris acesta revoltat, pe Facebook.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Propaganda captura vide
image
image
image
image
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png