Mihai Mitoșeru, spovedanie după operația mamei: "Am greșit față de soția mea, iar ea a fost acum lângă mine"

thumbnail mitoseru noemi jpeg
Mihai Mitoșeru și Noemifoto: Facebook

Clipe grele pentru Mihai Mitoșeru! Prezentatorul Kanal D a găsit cu greu puterea să vină să-și vorbească în fața publicului despre operația pe creier pe care mama sa a suferit-o pe 3 februarie și în urma căreia au survenit complicații destul de grave. Mitoșeru a povestit cu ochii în lacrimi cum a început calvarul.

„Acum două luni de zile vorbeam cu ea normal la telefon și, la un moment dat, nu putea să mai scoată nici un cuvânt. Am intrat în panică, am zis că face un AVC. Ne-am dus la Urgență imediat, și ne-au zis că nu e AVC și că e o tumoră. Ne-au zis că trebuie operată urgent, altfel nu va mai putea să vorbească sau că va paraliza”, a declarat Mihai Mitoșeru arți, la emisiunea "Teo Show", difuzată de Kanal D.

Două luni cât a durat pregătirea pentru intervenție, Mihai Mitoșeru nu a vrut să facă publică boala mamei sale. Asta până când medicii l-au anunțat că e nevoie de sânge pentru operație. „Am ajuns la operație după două luni în care mama a făcut toate analizele, care au ieșit bine la vârsta ei, 78 de ani. Am ajuns în momentul în care trebuia operată și nu era sânge. Atunci a trebuit să fac totul public, să apelez la oameni. Am fost impresionat, voiau și oameni din strainătate să doneze. Într-o oră s-a strâns tot sângele de care era nevoie”, a mai spus prezentatorul Kanal D.

image
Mama lui Mihai Mitoșeru a suferit o operație complicatăfoto: arhivă personală

"Am stat două luni de zile cu mama non stop"

Operația a fost una complicată și a durat șase ore. La două zile însă, în loc să fie externată, Camelia Mitoșeru a suferit o serie de complicații, căci mai multe vase de sânge din jurul operației s-au spart. „Intervenția a durat șase ore și nu a avut nevoie de sânge. Au început la șase după amiaza și la 12 noaptea au terminat. Dimineața, mama m-a sunat, vorbea normal. După două zile, acum din cauza vârstei, a stresului, de frică, toate astea au făcut să-i crească tensiunea și s-au spart vasele de sânge. Iar nu mai putea să vorbească. Vasele se resorb în timp. Cei de acolo au dus-o la Terapie Intensivă s-o țină sub observație. Două zile a vorbit prost, azi însă CT-ul a ieșit mai bine și au mutat-o pe secție de la Terapie Intensivă. Este perfect conștientă și înțelege tot. Eu sunt foarte optimist. Am stat două luni de zile cu mama non stop. Mergeam zilnic cu ea la analize. Înainte nu stăteam prea mult cu ea. Eu am plătit toate analizele și operația”, a mai spus Mitoșeru.

„N-am lăsat nici o femeie sa se apropie de mine după Noemi”

Mihai Mitoșeru a fost susținut în această perioadă foarte grea pentru el chiar de fosta soție, Noemi Dragomir, de care a divorțat oficial în octombrie 2019. Asta nu însemnă însă că cei doi se vor împăca. Mitoșeru regretă acum că, în aceste momente de cumpănă pentru el și mama lui, a trebuit să fie singur, căci după Noemi nu a mai putut avea nici o relație cu altă femeie .„Sunt supărat pe mine că sunt singur. Și sunt singur pentru că eu am greșit față de soția mea. De doi ani de zile, ea mi-a zis că nu mai are încredere în mine. După 14 ani de zile, acum ea a fost lângă mine. Și-a anulat o cursă ca să fie lângă mine. A stat cu mine la operație, a dormit la mine două seri. Sunt singur pentru că am divorțat și că am greșit. Eu nu am lăsat doi ani de zile nici o femeie să se apropie de mine pentru că am sperat că Noemi își revine și mă iartă. Dar ea s-a schimbat. Mi-ar fi convenit acum să nu fiu singur. Tot timpul am avut impresia că ea a fost de vină că am divorțat. Și eu am fost cel care a greșit”, a mărturisit acesta.

„Îi fac un nepoțel cu prima fată cu care mă cuplez”

După ce a trecut prin această experiență dură de viață cu mama lui, Mihai Mitoșeru își dorește ca, atunci când femeia va ieși din spital, să-i facă o mare bucurie. Camelia Mitoșeru își dorește foarte tare un nepoțel. „O s-o aduc acasă, îi comand ceva ce îi place ei de mâncare, o duc să o plimb pe la Victoriei, unde vrea ea. După ce se recuperează, durează cam trei luni, vreau să-i fac un nepoțel. Cu prima fată cu care voi fi, o să-i fac un copil. Nu prea mai am ce să aștept. Nu trebuie sa fiu îndrăgostit. Am fost îndrăgostit 14 ani și uite că am rămas singur”, a mai spus Mitoșeru la Kanal D.

Citește și:

Mama lui Mihai Mitoșeru, complicații după operația pe creier

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg