Mihai Morar, despre fiicele sale: "Când ați venit pe lume a fost un fel de Black Friday"

image
Morar, alături de soție și fetițele saleFoto: Arhivă personală

Mihai Morar este apreciat pentru umorul pe care îl afișează în timpul emisiunii pe care o moderează la radio alături de Buzdugan. Morar a scos la iveală o latură mai puțin cunoscută și i-a emoționat pe admiratorii săi.

Pe 17 noiembrie este Ziua Mondială a Prematurității, iar Morar a scris un mesaj destinat fiicelor sale, Mara și Cezara care au venit pe lume acum nouă ani, la o vârstă prematură. Morar a vorbit despre familie și despre sentimentele profunde care sunt împărtășite în cadrul acesteia și a ignorat goana oamenilor după reduceri de Black Friday.

image
Mihai Morar împreună cu soția sa

 „Dragele mele Mara și Cezara, azi lumea sărbătorește Black Friday. O fugă nebună după reduceri. Noi sărbătorim Ziua Prematurității. Când eu și mami retrăim emoțiile zilei în care voi v-ați născut. Ziua aceea a fost tot un fel de Black Friday. Voi două, amândouă, ați venit venit tot „la reducere”. Tu, Cezara, cu minus vreo 2 kilograme față de greutatea normală. Iar tu, Mara, cu minus vreo 2 kilograme și jumătate. Dar, ați învățat și voi deja, minus cu minus dau plus. Voi sunteți plusul nostru. Știți, orice copil se naște cu nevoia de a fi iubit. Dar un copil prematur se naște cu nevoia de a lupta. De aceea voi sunteți Eroine. Iar eu, #tatădeeroine. Cu dragoste,Tati”, a scris Mihai Morar pe pagina sa personală de Facebook. 

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Bouchard2 jpg
militar mort focsani jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg