Mihai Morar, izolat după ce una dintre gemene s-a îmbolnăvit de Covid. «Am ales sa stau acasă, deși sunt vaccinat!»

Ultima actualizare:

    Mihai Morar va realiza emisiunea de la Radio Zu din izolarefoto: arhiva personală
Mihai Morar va realiza emisiunea de la Radio Zu din izolarefoto: arhiva personală

Mihai Morar este izolat la domiciliu și face emisiunea de la Radio ZU de acasă, după ce una dintre gemenele sale a fost confirmată cu Sars-CoV-2. Realizatorul de la Radio ZU a decis să se izoleze chiar dacă este vaccinat inclusiv cu doza a treia, iar testul i-a ieșit deocamdată negativ.

„În weekend, una dintre gemene a ieșit <pozitiv> la testul PCR. Toți ceilalți din casă suntem <negativ>. Deocamdată. Important e că simptomele sunt minore și toată lumea mea e bine. Conform noului protocol, o persoană vaccinată inclusiv cu a doua doză, chiar dacă e contact direct, nu trebuie să stea în carantină dacă nu prezintă simptome. Mai mult, eu am efectuată și doza a treia. Legal, pot circula liber pe străzi, îmi pot vedea, netulburat, de viață. Moral, însă, am ales să stau acasă”, a anunțat Mihai Morar, pe pagina sa de Facebook.

Mihai Morar: ”Sunt negativ. Și vaccinat. Și e și ziua mea săptămâna asta”

Cunoscutul realizator de emisiuni radio a mărturisit că a luat decizia de a se izola pentru a nu pune sănătatea celorlalți în pericol. ”Cred că una dintre cele mai mari daune pe care le-a făcut pandemia e aceea că toți ne-am luat drepturi absolute. <Sunt vaccinat, pot face orice vreau!> Sau, dimpotrivă, <e dreptul meu să nu mă vaccinez!> Pe de altă parte, autoritățile și-au luat dreptul să închidă când vor, ce vor, pe cine vor, uneori, fără nicio explicație sau logică.

Am văzut chiar și unii medici care, în numele Cruciadei pandemice, clamau dreptul la dictatură medicală. Ăsta-i baiul cel mare. Ne-am <îndumnezeit> cu toții. Fiecare în micul lui dumnezeu cu <d>  foarte mic. <Vaccinul ne va mântui> e religia unora. <Vaccinul ne omoară> e religia altora. <Legea suntem noi> e secta unora. Iar, Adevărul, vezi bine, nu-i nici la unii, și nicidecum la alții…

Sunt negativ. Și vaccinat. Și e și ziua mea săptămâna asta. Legea mă lasă să ies pe străzi. Dar e moral? Când știu atâția oameni vaccinați care au fost <curieri> de virus de ici-colo. M-am vaccinat ca să fiu <mai liber> decât <fratele> nevaccinat? Sau m-am vaccinat ca să mă feresc de paturi de fier și măști de oxigen? Adevărul e în <vai, mama noastră> de țară. Cifrele, procentele, A.T.I.-urile spun totul despre noi. Pentru că, oricare dintre noi, <știe el mai bine>. Fiecare s-a <îndumnezei>. Și nu se închină la alți dumnezei cu d mic. Fiecare deține adevărul. Dar știți ce ne lipsește tuturor…?

Când era prim-ministru, Nicolae Iorga îi spune lui Ion I.C. Brătianu de la Tribuna Parlamentului: <Ce pot să învăț eu de la un inginer?> Iar Brătianu îi răspunde atât: <Măsura, domnule, măsura!> Măsura. Asta ne lipsește tuturor. Ne-am <îndumnezeit> toți, fără măsură. Toți știm, chiar dacă nici nu suntem în măsură să vorbim. În România, chiar și când se iau măsuri, se iau fără măsură. Ne dușmănim, în loc să ne unim, ne măsurăm puterile, în loc să ne adunăm puterile. Am întrecut orice măsură. Ne-am <îndumnezeit> în dumnezei cu d mic, fără pic de smerenie”, a adăugat Mihai Morar, precizând că își va sărbători ziua de naștere acasă, în izolare. Pe 14 octombrie, realizatorul împlinește 39 de ani. 

Citește și:

Cezara, fiica lui Mihai Morar, scriitoare la 11 ani: «Sunt mândru că acest copil mi-a împlinit un vis»

Mihai Morar, mesaj emoționant de ziua gemenelor. Orice părinte ar plânge citind aceste cuvinte

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net