Mihai Morar: ''M-aş reîntoarce în televiziune. Funcţionez foarte bine în momente din astea pe care le simt şi pe care le pot exploata''

Ultima actualizare:

    Mihai Morar
Mihai Morar

Mihai Morar s-a reprofilat în vreme de pandemie. Nu mai are contract în TV, dar se dedică proiectelor de suflet, face radio şi încearcă să îşi menţină businessul pe linia de plutire. Cu toate astea, recunoaşte că nu ar refuza un format dacă ar simţi că i se potriveşte. De ce crede că perioada aceea de carantină a fost un moment bun în viaţa lui, cum îşi petrece timpul cu fetele şi ce simte atunci când aleargă, dar şi multe altele, aflaţi într-un interviu OK!

OK! Ce au tinerii de astăzi şi nu a avut Mihai Morar la vârsta lor?

Au resurse nelimitate, şi nu vorbesc despre resurse financiare. Acestea înseamnă absolut nimic sau, mă rog, nu fac diferenţa neapărat în dezvoltarea personală, ei au informaţie. Ei au libertatea să călătorească oriunde, sigur mai puţin în 2020, au posibilitatea să navigheze pe internet, pot accesa orice informaţie la secundă. Eu m-am dezvoltat în zorii internetului, resursele acestea nu erau neapărat la îndemână, nu erau la un singur click distanţă. Cu siguranţă aş fi fost altfel, dacă aş fi avut acces la toate lucrurile pe care le au tinerii din ziua de astăzi.

Citeşte mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net