Mihai Morar și-a sărbătorit fetița cea mică! Roua a împlinit un an

Ultima actualizare:

    Mihai Morar, mândru tată de trei fetefoto: Facebook
Mihai Morar, mândru tată de trei fetefoto: Facebook

De un an de zile, Mihai Morar a devenit tătic de trei fete, după ce mezina familiei, care a primit numele Roua, a venit pe lume. Vineri, 24 iulie, fetița a împlinit un anișor, iar familia a serbat-o așa cum se cuvine.

Prezentatorul TV și soția lui, Gabriela, mai au împreună două fete, gemene, pe Mara și Cezara, care tot de un an au experimentat „pe pielea lor” ce înseamnă să fii surioară mai mare.

De când a devenit din nou tătic, Morar radiază de fericire, iar de ziua mezinei familiei, toți membrii s-au pregătit cum se cuvine să o sărbătorească pe aceasta, la prima ei aniversare „oficială”.

Micuța Roua a împlinit un anișor, iar așa cum și-a obișnuit deja admiratorii, Mihai Morar a publicat pe rețelele de socializare câteva urări emoționante pentru fetiță.

„24 iulie 2019. Ora 9.24. Ora la care am primit o viață nouă, mi s-a așezat în inimă o picătură de Rouă. A trecut de atunci un an, iar picătura din inimă e acum ocean. 1 an cu Roua și de 3 ori iubire necondiționată. Sunt mai mult decât tată. Sunt binecuvânTATĂ”, a scris prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

Morar a publicat în mediul online și o poză adorabilă de familie prin intermediul căreia a arătat cum a fost sărbătorită micuța lui: cei 5 membri ai familiei au purtat tricouri asortate și au ornat până și tortul cu desenul de pe haine, și anume personajul de desene animate Mickey Mouse, preferatul fetiței cel mai probabil.

Toți au fost numai un zâmbet în fotografia demnă de pus în ramă, iar admiratorii lui Mihai Morar i-au urat și ei fetiței toate cele bune în această zi specială.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net