Mihai Morar și-a urcat familionul în rulotă şi colindă Europa

Ultima actualizare:

    Din fotografiile de vacanţă nu lipsesc nici părinţii lui din Baia Mare
Din fotografiile de vacanţă nu lipsesc nici părinţii lui din Baia Mare

Mihai Morar a decis ca vara aceasta să aibă parte de o vacanţă mai altfel, prin urmare a închiriat o ”casă pe patru roţi” cu aproximativ 50 de euro pe zi, şi a plecat la drum lung. El şi-a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii, în care apare alături de părinţi, de soţie şi de fete, realizate în popasuri.

Prezentator al matinalului Radio ZU şi gazdă a show-ului ”Răi, da’ buni” (Antena Stars), Mihai Morar adoră vacanţele în aer liber. Dacă în urmă cu o lună şi-a dus gemenele Mara şi Cezara (8 ani) la munte, unde au dormit în cort şi au mâncat sub cerul liber mămăligă pregătită în tuci, iată că acum el îşi încarcă bateriile într-un periplu prin Europa. Ar fi putut pleca singur la drum sau cel mult cu soţia, aşa cum fac alte vedete, însă el a decis să îi ia în această aventură pe toţi cei dragi. Şi, cum în maşină nu prea era loc pentru şase persoane, el a  închiriat o rulotă, rezolvând astfel şi problema cazării. Conform apropiaţilor săi, căci el n-a putut fi ieri contactat, Mihai ar fi închiriat rulota cu 500 de euro pentru 10 zile. Totuşi, ca să nu piardă legătura cu fanii săi, Mihai postează zilnic fotografii din locurile vizitate.


    Mihai Morar, gemenele şi soţia se simt perfect în această aventură
Mihai Morar, gemenele şi soţia se simt perfect în această aventură

A fost în Ungaria, dar şi în Italia, unde a poposit mai multe zile. După ce campează, el, soţia Gabriela, şi fetele lor închiriază biciclete şi pornesc în mici expediţii, pentru a vizita idilicele locuri: ”Casa noastră e acolo unde o parcăm”, a menţionat el sub o fotografie. Iar după ce a postat pe Facebook şi o altă poză în care apar părinţii lui din Baia Mare, internauţii s-au şi grăbit să-l laude: ”Se vede că eşti din Ardeal, că ai grijă de familia ta. Felicitări, bravo, nu ca alţii cărora li s-a urcat vedetismul la cap! Mult noroc familiei. Vă pupăm pe toţi din casa pe patru roţi!”. Mihai a reuşit să scape 15 kilograme, doar într-un an: ”Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete, doar am mâncat corect şi am făcut sport”, a declarat el, luna trecută, pentru Click!

Ramona Bădescu şi-a serbat mama

simeon stalpnicul png

Cunoscuta solistă şi interpretă, care multă vreme a locuit în Italia, departe de casă, s-a întors în ţară, pusă pe fapte mari. Ramona Bădescu (48 de ani) a semnat un contract gras cu Antena 1 şi a petrecut alături de familie, cu ocazia zilei de naștere a memei sale, care a împlinit 84 de ani. Femeia a primit un munte de cadouri, plus un tort special.

Marina, cu părinţii la Milano

simeon stalpnicul png

Şi Marina Almăşan (54 de ani) e foarte ataşată de părinţii ei, pe care i-a invitat la Milano. Ea chiar le-a făcut o declaraţie de dragoste pe Facebook, sub fotografia de grup: „Îi iubesc până la Cer şi înapoi, şi mă rog în fiecare zi să mi-i ţină Dumnezeu cât mai mult în preajmă”. Marina a moştenit de la ei cochetăria. 

Marciuc şi tatăl ei şi-au lansat cărţi

simeon stalpnicul png

Iuliana Marciuc  (49 de ani) şi-a lansat, vinerea trecută, în Buşteni, cartea ”Zei de Mucava”. Iată însă că pentru familia vedetei TVR a fost dublă sărbătoare, căci, cu acelaşi prilej, şi tatăl ei, Alecu Marciuc (76 de ani), şi-a prezentat volumul ”La hotarele posibilului”, o lucrare despre ufologie (studiu al obiectelor zburătoare neidentificate).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net