Mihai Morar, suspicios: «Mi s-au părut foarte studiate gesturile şi răspunsurile soţului Mădălinei, în timpul interviului»

Ultima actualizare:

    Mihai Morar
Mihai Morar

Primul interviu acordat de Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, stârneşte reacţii controversate. Mihai Morar a comentat în emisiunea "Răi da buni" că gesturile şi răspunsurile lui Petru au fost foarte studiate.

Primul interviu al lui Petru Mircea: «Mădălina avea nişte stări ciudate» VIDEO

Moartea Mădălinei Manole a ridicat mari semne de întrebare, asta cu toate că medicii legişti au stabilit că că este vorba despre o sinucidere.

După ce tatăl artistei a declarat că Mădălina a ajuns să trăiască o depresie adâncă din cauza soţului ei, Mircea Petru a ieşit în faţa opiniei publice cu explicaţii: "Adevărul va ieşi la lumină".

Mihai Morar a declarat la "Răi da buni" că răspunsurile lui era foarte studiate, la fel şi gesturile acestuia.

"Mi se pare ciudat faptul că soţul Mădălinei Manole s-a uitat în camera video, în timpul interviului, ca şi când ar fi fost obişnuit cu televiziunea. Mi s-au părut foarte studiate gesturile şi răspunsurile lui", a spus Mihai Morar la începutul emisiunii "Răi, da' buni", de la Antena 2.

"Cine s-a gândit dinainte că va fi cineva învinovăţit de moartea Mădălinei? De ce SMS-ul lăsat de Mădălina începe cu propoziţia "Nu e nimeni vinovat", când psihologii spun că un sinucigaş cere iertarea mai întâi pentru că se omoară, fără a se gândi că cineva va fi învinuit de moartea lui", a adăugat jurnalista Evelin Badea, invitată la "Răi, da buni".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net