Mihai Onilă a primit un mesaj de la fiica lui care a decedat: «Am rămas înţepenit în baie»

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă comunică cu fiica lui decedată
Mihai Onilă comunică cu fiica lui decedată

Mihai Onilă încearcă cu greu să treacă peste pierderea fiicei sale în vârstă de opt ani. Fostul solist al trupei Axxa a dezvăluit că la un moment dat i-a auzit vocea ei și a încremenit. Toate acestea s-au petrecut după mai mult timp de la nefericitul eveniment.

Mihai Onilă încă este profund afectat de pierderea fiicei sale la o vârstă fragedă. Ioana Emily Hope s-a confruntat timp de mai mult timp cu o formă de cancer la creier, iar în final, boala a învins. Fetița a lăsat în urmă multe lacrimi pe chipurile celor doi părinți. 

Mihai Onilă a fost prezent în platorul tv al emisiunii "Răi Da' Buni" și a povestit ce întâmplare bizară i s-a întâmplat atunci când a vorbit cu fiica lui de pe lumea cealaltă. 

Ea l-a asigurat de faptul că este bine și că nu ar trebui să mai sufere deloc. 

"Stăteam în baie şi plângeam, sufeream. Eu cu Ioana comunicam înainte ca ea să se nască. Aceeaşi voce m-a întrebat: "Tati, mă auzi? Sunt aici cu tine. Tu simţi că eu mai sufăr?". Am răspuns "Nu". "Simţi că mai am dureri?" "Nu, simt că eşti bine". "Atunci de ce joci rolul celui care sufer în locul meu dacă eu sunt bine. Atunci am rămas înţepenit în baie", a spus Mihai Onilă.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png