Mihai Onilă, detalii sfâșietoare despre fetița pierdută: «Ea nu aparținea acestui tărâm»

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă și-a pierdut unicul copilFoto: captură Pro Tv
Mihai Onilă și-a pierdut unicul copilFoto: captură Pro Tv

Au trecut două săptămâni de când Mihai Onilă, fostul component al trupei AXXA, și-a pierdut copilul. Fetița lui în vârstă de opt ani, Ioana Emily Hope, a fost răpusă de o tumoare inoperabilă la cap. Invitat în emisiunea "La Măruță", de la Pro Tv, tatăl îndurerat a făcut mărturii cutremurătoare.

Diagnosticul a căzut ca un trăsnet asupra familiei, în urmă cu doar șase luni. Chiar dacă micuța nu fusese bolnăvicioasă, iată că asupra ei s-a abătut această nenorocire.  Soția lui Mihai, Adriana, a observat, în una din zilele în care fusese să-și ia fiica de la școală, că Ioana avea pumnul stâng strâns și nu-l mai putea deschide, iar cu piciorul de pe aceeași parte mergea puțin târșâit. Părinții s-au gândit că ar putea fi vorba despre o mică paralizie, au sunat la medical de familie, care i-a sfătuit să meargă urgent la spital. Inițial, acolo I s-a spus că este bine, dar mama copilei a insistat, așa că investigațiile au continuat.


    Ioana Emily Hope avea doar opt aniFoto: arhivă personală
Ioana Emily Hope avea doar opt aniFoto: arhivă personală

“Ne-au ținut peste noapte în spital, iar a doua zi, medicul m-a luat la el în cabinet și mi-a zis că în șase luni copilul meu pleacă. M-am speriat și, până la ultima ei respirație, am refuzat să cred că pleacă. Am mers la Bruxelles, am stat două săptămâni în spital, i-au făcut o puncție și au constatat că e vorba de gradul patru de cancer și că nu poate fi salvată în niciun fel. Am trimis rezultatele în România, la Tel Aviv, în Italia, dar toți doctorii mi-au spus că nu pot interveni. Avea tumora localizată în centrul creierului. Nu se putea face nimic. Nimeni nu știe cauza”, a povestit Mihai Onilă la emisiunea lui Cătălin Măruță, înecat de lacrimi.

Mihai și soția lui nu mai pot avea copii

Mărturisirile cutremurătoare ale solistului au continuat cu cele privitoare la felul în care se simțea Ioana în legătură cu lumea înconjurătoare. Găsea foarte dificil să-și facă prieteni. Nici în România, până să plece din țară, și nici în Belgia, micuța nu s-a putut apropia de copiii de vârsta ei.

Cu două zile înainte să se împlinească cele șase luni anticipate de medici, Ioana Emily Hope a decedat. Și-a dat ultima suflare în brațele tatălui ei, cel care a și încercat să o resusciteze. Medicii de pe ambulanță au intervenit și au reușit să-i găsească pulsul, dar doar pentru puțin timp.

"Copilul ăsta a venit din imposibil. Soția mea nu putea ține o sarcină normal. Medicii ne-au spus că dacă am avea un copil, ar fi posibil să aibă Sindromul Down. Fetița s-a născut perfect sănătoasă. Acum, noi nu mai putem avea copii", a mai adăugat fostul component al trupei Axxa, precum și faptul că el continuă să comunice sufletește cu fiica sa.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png