Mihai Onilă nu vrea să-și îngroape fiica: «Vrem să o eliberăm pe Ioana şi o vom incinera»

Ultima actualizare:

    Click! v-a prezentat detalii  despre tragedia care a lovit  familia Onilă, moartea  micuţei Ioana (10 ani)
Click! v-a prezentat detalii despre tragedia care a lovit familia Onilă, moartea micuţei Ioana (10 ani)

Artistul Mihai Onilă trece prin clipe cumplite. Şi-a pierdut unicul copil, care s-a stins din viaţă la numai 10 ani, bolnav de cancer. Multă lume n-a înţeles decizia sa, de a o incinera pe Ioana, ba chiar s-au strâns bani pentru înmormântare.

Drama prin care trece familia solistului Mihai Onilă (45 ani), fost component al trupei Axxa, a înduioşat o ţară întreagă. Mihai intenţionează să-şi incinereze fetiţa, care a pierdut lupta pentru viaţă, la numai şase luni după ce a fost diagnosticată cu cancer la creier. “Da, alegerea noastră este să o eliberăm şi o vom incinera, aşa cum am anunţat! Şi o parte din cenuşă va fi eliberată la Sfinx-ul românesc”, a declarat ieri, pentru Click!, Mihai Onilă.

Mai mult, el a ţinut să precizeze că ceremonia de incinerare va avea loc în cursul săptămânii viitoare. Până atunci, trupul micuţei se află la morga spitalului. “O vom incinera în cursul săptămânii viitoare”; mai spune artistul. Prietenii artistului au demarat o campanie pentru strângere de fonduri, pentru a-l ajuta pe Mihai să-şi îngroape fetiţa, pe Ioana Emily Hope. Micuţa a fost diagnosticată anul acesta, în luna mai, cu o formă agresivă de cancer la creier. Medicii nu i-au dat de trăit mai mult de jumătate de an. Miercuri, tânăra a pierdut lupta cu viaţa. De atunci, trupul micuţei se află la morga spitalului din Belgia, acolo unde fusese transportată de urgenţă.


    Mihai Onilă,  alături de  fiica sa
Mihai Onilă, alături de fiica sa

Impresionat de acest caz, Gigi Becali susţine că va plăti toate cheltuielile legate de funeralii, dar şi de transportul micuţei în ţară, numai ca părinţii acesteia să fie de acord să nu o mai incinereze şi să-i facă o înmormântare aşa cum cere tradiţia creştinească.

image
image
image
image
image
image
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png