Mihai Onilă, primul Crăciun fără fetiţa lui: "Am înţeles dorinţa ei de a se elibera!"

simeon stalpnicul png
Mihai Onilă și-a pierdut unicul copilFoto: captură Pro Tv

Este primul Crăciun pe care Mihai Onilă şi soţia sa l-au petrecut fără fiica lor. De când Ioana s-a stins din viaţă, artistul şi soţia sa trăiesc într-o durere profundă. Fostul component al trupei AXXA s-a apropiat mai mult de Dumnezeu.

Viaţa lui Mihai Onilă nu va mai fi niciodată la fel. Încercănat şi încă îndurerat după moartea fetiţei, artistul încearcă să zâmbească, pentru că ştie că fetiţa lui nu ar fi vrut să fie trist. Într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Răi, da' buni" la Antena Stars, solistul a explicat că deşi îi este extrem de greu, viaţa trebuie să meargă înainte. 

simeon stalpnicul png
Mihai, Adriana şi micuţa Ioana iubeau să facă vacanţe împreunăfoto: arhivă personală

"Uşor nu a fost de Crăciun, asta te asigur. Sunt un om plin de credinţă şi iubire şi nu numai plecarea fiicei mele m-a afectat, ci şi a multor solişti. De Crăciun, am avut ocazia de a interpreta unor oameni minunaţi câteva piese ale celor pe care i-am pierdut. Facem eforturi ca orice părinţi ca să înţelegem că Dumnezeu este peste noi toţi. Aici pe pământ nu avem contracte, nu avem asigurări, nu ştim niciodată câţi ani ni s-au dat. Credinţa noastră şi puterea ne sunt la Dumnezeu. Nu există zi în care să nu aprindem o lumânare, să nu vorbim despre ea, dar viaţa trebuie să meargă înainte. Trebuie să înţelegem că venim dintr-un loc şi ne întoarcem în acelaşi loc. Viaţa pe pământ este o călătorie. Când pierzi o fiinţă dragă, mai mult de jumătate din sufletul tău se pierde şi el. Rămâi ca un străin în câmp, dar dacă te îndrepţi către Dumnezeu, poţi să mmergi mai departe. Am înţeles dorin'a ei de a se elibera dintr-un trup bolnăvior şi neajutorat. Nu mi-am dorit nicio secundă să o leg pe Ioana de acest pământ. Am găsit de cuviinţă să o eliberez pe ea şi să mă eliberez şi eu de o povoară pe care aş fi dus-o toată viaţa mea", a spus artistul la Antena Stars.

Fetiţa lui Mihai Onilă, Ioana Emily Hope, a pierdut lupta cu viaţa în urmă cu mai bine de o lună (24 noiembrie), din cauza unei forme rare de cancer pe creier. Avea doar 10 ani. Artistul a renunțat la trupa AXXA cu ani în urmă și acum se ocupă de un alt domeniu, cel spiritual, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu, după cum spunea chiar el. S-a făcut vindecător, însă se pare că a revenit şi la prima lui dragoste, muzica.   

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg