Mihai Onilă și-a dus viitoarea soție la munte în România. Ce mult îl iubește noua parteneră de viață!

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă pare un bărbat împlinit, după ce și-a găsit dragostea în Belgiafoto: arhiva personală
Mihai Onilă pare un bărbat împlinit, după ce și-a găsit dragostea în Belgiafoto: arhiva personală

La 50 de ani, Mihai Onilă pare să fi depășit cea mai grea perioadă din viața lui, drama de a-și pierde unica fiică la doar 10 ani, Ioana Emily Hope. De când locuiește în Belgia, artistul și-a refăcut viața. Acolo este terapeut și prin prisma job-ului și-a găsit jumătatea, pe care recent a cerut-o în căsătorie, iar ea i-a răspuns cu un “DA” hotărât!

Laura Drăgan, tot româncă, este actuala parteneră de viață a lui Mihai Onilă și practică același job ca el. Cei doi formează un cuplu de un an și le este bine împreună. La începutul lunii august, Mihai Onilă, viitoarea lui soție și cele două fete ale ei au venit într-o vacanță de 3 săptămâni în țară. Cu toții se simt bine și se distrează la noi la munte. Au fost la Babele, la Castelul Bran și și-au făcut poftele cu mâncare tradițională românească, precum ciorbă de fasole cu ciolan în pâine și clătite cu brânză de vaci și vanilie.


    Mihai Onilă, în România, alături de noua lui iubită și de fiicele acesteiafoto: arhiva personală
Mihai Onilă, în România, alături de noua lui iubită și de fiicele acesteiafoto: arhiva personală

Mihai Onilă: ”Am intrat într-o relație cu pași mărunți”

“Am o relație frumoasă cu Laura. Este și ea româncă, e partenera mea de viață. Laura este la fel ca și mine, terapeut. Așa ne-am și cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki. Împreună am lucrat fără niciun fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o șansă. Din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama. Am intrat într-o relație cu pași mărunți. Deja am împlinit un an de zile de când suntem împreună. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Și din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înțeles cum să devin și bogat, și fericit, și împăcat cu trecutul și totul funcționează aproape perfect... Ne armonizăm, ne reechilibrăm, încercăm fiecare să aducem contribuția noastră energetică în relație, astfel încât împreună să fim unul. Să nu mai fim doi!”, s-a confesat la un moment dat Mihai Onilă, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Laura, despre Mihai Onilă: ”Dragostea noastră formează un singur suflet” 

Dar cum își descrie Laura partenerul la împlinirea primului an de relație? “Astăzi am împlinit 1 an de relație iubitul meu și îți spun că dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primăvară, ca florile din luna mai, vocea ta îmi aduce bucurie în suflet și gândul la tine, liniște. Dragostea noastră formează un singur suflet care trăiește în două trupuri. Aș vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor și să ajung în cer, să le spun îngerilor că și pe Pământ există Raiul.Te iubesc Mihai, La mulți ani nouă!”, a scris pe Facebook, la ceas aniversar, viitoarea soție a lui Onilă.

Citește și:

EXCLUSIV Declaraţii sfâşietoare ale lui Mihai Onilă, după ce şi-a pierdut fiica

Mihai Onilă a regăsit iubirea în Belgia, după moartea fiicei și divorț: «M-am îndrăgostit brusc»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net