Mihai Onilă şi-a visat fiica moartă: «Tati, ajută-mă!»

Ultima actualizare:

  Mihai Onilă, soţia Adriana şi micuţa Ioana Emily Hope, pe vremea când formau o familie fericită. Fetiţa s-a stins din viaţă pe 24 noiembrie
Mihai Onilă, soţia Adriana şi micuţa Ioana Emily Hope, pe vremea când formau o familie fericită. Fetiţa s-a stins din viaţă pe 24 noiembrie

S-au scurs mai bine de 40 de zile de la tragedia care l-a îngenunchiat pe Mihai Onilă, fostul component al trupei AXXA. Artistul şi-a pierdut unicul copil, dar a găsit puterea să ne spună cum e viaţa lui fără Ioana Emily Hope şi cum comunică, în vis, cu micuţa care a fost incinerată în luna decembrie.

Pe 24 noiembrie, o veste tristă, venită din străinătate, a şocat pe toată lumea. Mihai Onilă, fostul solist din trupa AXXA, destrămată în 2004, şi-a pierdut unicul copil. Fetiţa lui de doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a decedat în Belgia, în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier. Nenorocirea a fost urmată şi de o serie de controverse, căci artistul a şocat pe toată lumea când a decis să-şi incinereze copila, în loc să o îngroape creştineşte. 

simeon stalpnicul png

Reporterii Click! l-au contactat recent pe Mihai, care se pare că a găsit puterea să meargă înainte: şi-a reluat concertele în Belgia, acolo unde e stabilit din 2013 alături de soţia Adriana, dar şi conferinţele de spiritualitate, el fiind adept al Ordinului lui Melchizedek (n.r. adepţi ai lui Christos, care lucrează în mod specific cu Fiinţele Luminii). Ne-a spus că nu a reuşit să ajungă încă în România şi să împrăştie pe munte o parte din cenuşa fiicei, aşa cum a promis, dar că o va face în viitorul apropiat. Momentan, cenuşa micuţei Ioana Emily Hope este păstrată acasă, într-o urnă albă, în casa lor din Antwerpen, Belgia. În schimb, Mihai comunică extrasenzorial cu fetiţa şi ne-a povestit o întâmplare tulburătoare.

“Adriana, soţia mea, o visează foarte des, eu comunic cu ea mai mult mental. O singură dată am visat-o, mi-a apărut în vis foarte repede, într-o secundă, dar am simţit-o foarte aproape de mine, de obrazul meu. Mi-a spus «Tati, ajută-mă, fii puternic!». Imediat după aceea a dispărut, iar eu m-am trezit. Au trecut deja 40 de zile fără fetiţa noastră, ne-am ocupat de parastas, de cele creştineşti. Oricum, pentru noi, copila noastră trăieşte. Nu în trup, ci într-o altă dimensiune. Ea ne dă putere să mergem înainte cu credinţă şi cu putere în Dumnezeu”, a povestit, pentru Click!, Mihai Onilă.

Chiar dacă cele 40 de zile de la deces s-au împlinit pe 2 ianuarie, Mihai şi Adriana au făcut parastasul şi slujba de pomenire sâmbătă, pe 7 ianuarie, chiar de ziua onomastică a micuţei Ioana Emily Hope, evident cu dezlegare de la preot.


  În ultimele luni de viaţă, micuţa se refugiase în pictură
În ultimele luni de viaţă, micuţa se refugiase în pictură

«Medicii ne-au spus că mai are şase luni de trăit»

Click! a scris pe larg despre tragedia prin care a trecut familia Onilă la finalul lunii noiembrie. “Pe data de 26 mai 2016, am observat că fiica mea, Ioana, aflată la locul de joacă, şchiopăta, iar degetele  de la mâna stângă le ţinea strânse. M-am grăbit să o duc la medic, a fost internată pe loc şi i s-a făcut de urgenţă un RMN. A doua zi, doctorul mi-a zis direct: «În maximum 6 luni, fata ta moare, căci are o formă gravă de cancer în centrul creierului»”.

Deşi cadrele medicale i-au recomandat ca fiica lui să fie trecută pe tratamentul standard, artistul n-a dorit ca micuţa să mai fie chinuită degeaba: “Ne-au prezentat chimioterapie şi radioterapie, pe care le-am refuzat, nu o ajutau cu nimic. Am ţinut-o acasă”, ne-a mai spus el. Pe 24 noiembrie, micuţa s-a stins.

Ţine conferinţe de spiritu alitate cu 20 de euro biletul

simeon stalpnicul png

Stabilit în Belgia din 2013, Mihai Onilă s-a îndepărtat de showbiz-ul din România, dar s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Tocmai pentru că a găsit puterea să-şi revină după pierderea suferită, artistul s-a decis să împărtăşească şi altora din tainele personale, aşa că va organiza conferinţe de spiritualitate şi dezvoltare personală. Prima întrunire, sub denumirea “Iubirea de Dumnezeu, iubirea de sine, fericirea personală”, va avea loc pe 11 februarie, la Bruxelles, iar intrarea costă 20 de euro.

“Poate pe mine mulţi mă consideră acum un nebun, care cântă deşi am pierdut-o pe fetiţa mea! Mă simt un om liber acum că am eliberat-o şi pe ea”, a spus Mihail Onilă, în repetate rânduri.

Mihai Onilă a devenit cunoscut în urma colaborării cu trupa AXXA, din care a făcut parte în perioada 1999-2005, alături de Dinu Maxer, Sorin Raia şi de Adrian Filip. Ei au dat lovitura în anul 2000, cu piesa” Marea te cheamă la ea”, care i-a urcat în topurile muzicale.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului jpg
image png
image png
image png
image png