Mihai Petre a luat la dans o roșcată de la «Românii au talent»

image
Mihai Petre a luat la dans o roșcată la Românii au talentFoto Instagram

Mihai Petre nu s-a putut abține și s-a ridicat de pe scaunul de jurat pentru a dansa cu o tânără frumoasă care a pregtit un număr de dans în ritm de salsa. Deși Florin Călinescu pusese deja ochii pe ea, admirându-i aspectul fizic, Mihai Petre a fost mai curajos și a scos-o la dans, făcând împreună un show de zile mari.

Vineri seară, în cadrul ultimei ediții difuzate din emisiunea «Românii au talent», un număr de dans a devenit istorie. Mihai Petre s-a întrecut în pași de salsa cu Simona Petric, în vârstă de 35 de ani, care locuiește de mai mult timp în Puerto Rico.

Pentru Simona Petric, Românii au talent, nu a fost prima experiență televizată, sau mai bine zis, primul concurs în care jurații au fost uimiți de talentul și mișcările ei. Ea este foarte cunoscută în întreaga lume a dansului, dat fiind faptul că este câștigătoarea a trei competiții majore de dans: Puerto Rico Salsa Open (în iulie 2011), World Latin Dance Cup (în decembrie 2012) și World Salsa Summit (în februarie 2014).

„Mă bucur că e fără partener, pentru că strica tot ansamblul. Ești frumoasă, te miști în sensul dansului respectiv, pentru mine judecata se oprește aici”, i-a spus Florin Călinescu, care i-a făcut ochi dulci dansatoarei.

Imediat după ce Mihai Petre a ieșit la dans cu Simona Petric, colegii de la masa juriului au fost uimiți de chimia pe care aceștia au avut-o pe scenă și i-au complimentat numaidecât.

„A fost un moment spectaculos, felicitări amândurora”, a comentat Andra.În final, după ce spectacolul celor doi s-a încheiat, Mihai Petre a ținut să-i mulțumească Simonei că a acceptat să danseze cu el.

„Îți mulțumesc că ai acceptat să dansezi cu un dansator în rezervă… Foarte bun și sclipiciul de pe picioarele tale”, i-a spus Mihai Petre dansatoarei, căreia i-a rupt o unghie în timpul dansului.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
Barajul Mihăileni  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub chirilă esca arsinel png
Adrian Mutu și Alexandra Dinu
jennifer lopez jpg
Gwyneth Palthrow a realizat o ședință foto provocatoare jpg