Mihai Petre, obligat să se despartă de soţie! Elwira, pusă pe liber de Antena 1

Ultima actualizare:

    Mihai Petre şi Elwira vor mai avea un copilFoto: arhiva Click!
Mihai Petre şi Elwira vor mai avea un copilFoto: arhiva Click!

Mihai Petre a rămas fără emisiune după ce show-ul "Dansează printre stele", de la Antena 1, s-a încheiat. Vedeta nu a rămas însă pe drumuri, întrucât postul din Băneasa are deja un alt proiect pregătit pentru coregraf.

Mihai Petre ar putea intra în  rolul de jurat al emisiunii "Romania Idol", pe care şefii de la Antena o pregătesc, conform enational.ro. Însă bucuria lui Petre este umbrită de faptul că soţia sa, Elwira, şi ea vedetă Antena 1 de ceva timp, a fost dată afară. 

Ea lucrase până acum drept consultant sportiv şi se aude că mulţi concurenţi au numai vorbe bune la adresa ei, dar asta nu a fost de ajuns.

Soţia lui Brenciu, dată şi ea afară

Alice Dumitrescu a părăsit recent postul Antena 1, după ce emisiunea pe care o producea, Serviciul Român de Comedia, a fost anulată brusc. 

În echipa emisiunii se află şi Alice Dumitrescu, producătoare show-ului şi soţia lui Horia Brenciu, care cel mai porbabil va pleca şi ea de la Antena 1. Alice a urmat emisiunea şi când s-a mutat de la Pro TV la Antena, aşa că e normal să facă acest lucru şi acum. Anunţul a fost făcut chiar de Toni Grecu. 

El a dezvăluit că emisiunea Serviciul Român de Comedie va ieşi din grila Antena 1, după ce ultimele două ediţii au avut audienţe slabe. Întreaga echipă va părăsi Antena, printre care şi producătoarea Alice Dumitrescu.

Postul din Băneasa are probleme cu audienţele de două săptămâni, de când Pro TV a lansat emisiunea Visuri la cheie, iar Kanal D a pus în locul KidSing serialul "Trădarea". Din acest motiv, ei au decis să întrerupă colaborarea cu echipa Serviciului Român de Comedie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net