Mihai Petre s-a mutat cu tot cu soție la Antena 1?

image
Mihai Bendeac

Transferurile de la un post tv la altul continuă. Şi Mihai Petre a anunţat ieri că se mută la Antena 1, după ce ani la rând a fost vedetă importantă la PRO TV. Şi nu s-a angajat singur, ci alături de soţia sa, Elwira cu care face pereche şi pe ringul de dans.

Rămâne pe sticlă, în juriul unei emisiuni-concurs, dar nu la PRO TV. Mihai Petre (35 de ani) a decis să o urmeze pe celebra producătoare Mona Segall şi va fi jurat în show-ul „Dancing With the Stars”, care va debuta în această toamnă, la Antena 1.

S-ar părea că Mihai nu se va muta singur, ci împreună cu soţia sa, Elwira (32 de ani), şi ea dansatoare. De fapt, aceasta ar fi fost una dintre condiţiile impuse de Petre, înainte de a semna contractul cu noii şefi.

A vrut să colaboreze iar cu Mona Segall

„Mihai Petre s-a mutat din prietenie cu Mona Segall la postul din Băneasa, pentru că la PRO TV au rămas foarte puţini profesionişti de când a plecat de acolo producătoarea. A ales să lucreze cu cei cu care a mai lucrat şi de aceea a ales Antena 1. S-a asigurat că va veni cu el şi soţia. Dar, momentan, doar el a semnat contractul cu Antena 1”, a povestit o sursă din preajma coregrafului, pentru Click!

Elwira, soţia lui Mihai Petre, este posibil să fie şi ea împlicată în show-ul „Dancing With the Stars”, dar lucrurile nu s-au clarificat încă în ceea ce o priveşte. „Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui. Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, aşa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipă în cadrul căreia m-am format ca om de televiziune”, a spus Mihai Petre.

Click! spune:

Mihai Petre a debutat în martie 2006, ca jurat la „Dansez pentru tine” (PRO TV). Din 2011 s-a alăturat juriului de la „Românii au talent”, dar a jucat și în serialul „Cu un pas înainte” (2007) şi în telenovelele „Îngeraşii” (2008) și„Aniela” (2009), de la postul tv ACASĂ.

image
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac l-a înlocuit la «Românii au talent»

Cum show-ul “Dansez pentru tine” nu se va mai regăsi în grila PRO TV, pentru Mihai Petre s-a căutat înlocuitor doar în juriul emisiunii “Românii au talent”.  S-ar părea că Mihai Bendeac va fi coleg cu Andra şi cu Cabral. Din toamnă, la PRO TV, vor reveni show-urile „Vocea României”, „MasterChef” şi „Las Fierbinţi”.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Bouchard2 jpg
Procesiune cu relicva Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea / Foto Arhiepiscopia Romano-Catolică
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg