Mihai Petre și Elwira au câștigat sezonul 4 Asia Express! Cum au sărbătorit alături de familie și prieteni

28 noiembrie 2021
finala asia express s4 4 jpeg
Mihai și Elwira Petre și-au umplut casa de susținători pentru a privi împreună marea finală „Asia Express”Foto: Antena 1

Mihai Petre și Elwira au câștigat sezonul 4 Asia Express, fiind, astfel, și beneficiarii premiului de 30.000 de euro! Iată cum au sărbătorit, privind finala alături de familie și prieteni!

Mihai Petre și Elwira au câștigat Asia Express. Ce mesaj a publicat Mihai

„Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii.

Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru Elwira această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei...pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și operatorul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut. Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a scris Mihai în mediul online.

Toți concurenții „Asia Express” au privit cu sufletul la gură, alături de telespectatori, marea finală ce s-a jucat duminică seară, 28 noiembrie. Marea luptă s-a dat între echipele formate din Mihai și Elwira Petre și băieții de la „Noaptea Târziu”, Emi și Cuza, aceștia strângându-și acasă „galeria” de prieteni și apropiați. Mihai și Elwira au câștigat sezonul 4 Asia Express și sărbătorit cum se cuvine marea victorie, alături de cei dragi.

Finaliștii Asia Express au privit ultima emisiune cu cei dragi

Ambele echipe au strâns acasă un adevărat „arsenal”, format din familie și apropiați, care au venit să privească împreună cu concurenții finaliști ultimul episod, cel decisiv, din acest sezon „Asia Express”. Cuza și Emi și-au adunat mai mulți prieteni, printre care și câțiva reporteri de la Asia Express, alături de care au vizionar împreună marea finală. „Pentru ultima dată zicem: Asia Express continuă!”, au strigat cu toții în cor.

Mihai și Elwira Petre, marii câștigători Asia Express

Același lucru s-a întâmplat și cu echipa formată din Mihai Petre și Elwira. Elwira Petre a arătat pe Story, pe contul său personal de Instagram, cum și-a strâns acasă prietenii susținători și au privit împreună finala.

„Ia uitați ce echipă am în spate! Asia Express!”, a spus ea, în uralele celorlalți. Mihai a explicat că el se află în Israel, la Campionatul Mondial de dans, și speră să intre și acolo în finală. Totuși, a arătat că vizionează marea finală Asia Express pe tabletă. Modul în care în casa Elwirei s-au strâns însă atâția „petrecăreți” le-a dat însă de gândit admiratorilor echipei chiar înainte de finalul emisiunii că ei sunt marii câștigători.

image
Elwira Petre are casa plină de susținătoriFoto: Captură Video

În finala Asia Express, echipa de soți a avut parte de un moment mai puțin plăcut pentru Mihai Petre. Cele două echipe au primit o probă care i-a surprins, la baza militară din Fauda. Acolo, cei patru concurenți s-au îmbrăcat în uniforme militare în doar un minut.

Echipele au primit sarcina de a învăța cum să se apere de lovituri cu ajutorul tehnicii de luptă a armatei israeline, tehnică numită Krav Maga.

image
Mihai și Elwira Petre, în marea finalăfoto: Antena 1

Mihai Petre a primit atunci o lovitură puternică din partea soției lui, imortalizată într-o imagine perfectă pentru rețelele de socializare. „Bravo, Elwira Petre! Internetul a fost răzbunat! Puteai totuși să dai un pic mai încet, că mai avem ceva ani de căsnicie în față și uite ce copii frumoși am făcut…”, a scris Mihai Petre pe Instagram, în dreptul unei imagini ilustrative. 

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
Gabi Bădălău jpeg
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png