Mihai Petre și Elwira, primele declarații după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express: "Acest premiu este pentru fetițele noastre"

29 noiembrie 2021
image
Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători ai sezonului 4 din Asia ExpressFoto: Antena1.ro

Fericire de nedescris pentru soții Mihai Petre și Elwira, care au câștigat Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împaraților. Cuplul a vorbit despre momentul în care a fost strigat numele câștigătorilor și emoțiile prin care a trecut fiecare concurent.

După nenumărate probe în Turcia, în Georgia, în Iordania și acum în Israel, competiția „Asia Express”, sezonul 4 a ajuns la final. Finala sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților a fost disputată între două echipe Mihai Petre & Elwira și Cuza & Emi. Cele două echipe au trecut prin mai multe probe dificile până au ajuns la Turnul lui David, ultima destinație a reality show-ului. Cei care au ajuns primii au fost Mihai Petre și Elwira! Câștigătorii emisiunii au plecat acasă cu 30.000 de euro. Soții Petre au vorbit despre momentul victoriei și au mărturisit că nu se așteptau să câștige show-ul Asia Express.

Copiii, cei mai mari susținători ai soților Petre

image
Soții Petre au câștigat 30.000 de euroFoto: Antena1.ro

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a declarat Mihai Petre pentru a1.ro

Mihai Petre și Elwira au vorbit despre fetița lor, Catinca, care i-a urmărit cu sufletul la gură de acasă și i-a susținut la fiecare probă.

„Abia aștept să o văd, sincer. Cred că o să fie cel mai fericit copil. Ele ne fac mândre în fiecare zi. Atât de mult ne bucurăm că a venit rândul lor să fie mândre de noi și e tare sentimentul. Dacă aș putea, aș repeta experiența asta oriunde și oricând, dar numai cu omul ăsta”, a declarat Elwira Petre pentru sursa citată mai sus. 

„E o mare realizare pentru mine. Când mă gândesc cât am ezitat de mult să dau un răspuns și acum regret că am ezitat atât de mult. Ar fi trebuit să fiu super hotărât și să spun „da” din prima, pentru că a fost experiența vieții mele”, a adăugat Mihai Petre.

Mihai Petre: "E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni"

Mihai Petre a scris un mesaj emoționant și pe pagina sa de Instagram, acolo unde are peste 10.000 de fani. Acesta s-a declarat extrem de mândru că poate fi un erou pentru fetițele sale.

Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei...pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și reporterul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut.Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale.

Celebrul dansator a declarat înainte de a câștiga că nu marele premiu l-a motivat să participe la sezonul 4 al emisiunii Asia Express. 

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară, din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc”, a declarat Mihai la „Xtra Night Show”.

Ce probe au avut de înfruntat finaliștii Asia Express - Drumul Împăraților

Finala Asia Express a dublat provocările pentru concurenți! Finaliștii au avut de îndeplinit multe misiuni în locuri cu rezonanță pentru cultura universală, precum Zidul Plângerii sau Haifa. O probă care i-a solicitat foarte mult din punct de vedere fizic, dar și psihic, s-a desfășurat în cadrul unei baze militare. În Israel stagiul militar este obligatoriu, iar finaliștii Asia Express au avut de îndeplinit o serie de antrenamente, de la tehnici specifice de pregătire la tras cu arma, pe care le fac chiar soldații israeleni. Destinația finală a fost Turnul lui David, acolo unde Irina Fodor i-a așteptat pe primii ajunși cu amuleta de aur.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg