Mihai Trăistariu, dezvăluiri dramatice la 15 ani de la moartea mamei: "O visez foarte des"

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu, în brațele mamei, la vârsta de 2 anifoto: arhivă personală
Mihai Trăistariu, în brațele mamei, la vârsta de 2 anifoto: arhivă personală

Au trecut 15 ani de când Mihai Trăistariu (41 de ani) își plânge mama. Natalia Trăistariu s-a stins din viață la 66 de ani, în mai 2006, la Spitalul Fundeni, fiind grav bolnavă de ciroză hepatică. Ea se afla de mai multe zile în comă profundă, în urma unei hemoragii digestive.

Mihai Trăistariu și-a pierdut mama imediat după finala internațională a concursului Eurovision de la Atena, din 20 mai 2006, unde a reprezentat România, ocupând locul 4 cu piesa “Tornero”. Mihai e marcat și acum de moartea mamei lui, care îi transmite foarte des mesaje din lumea de dincolo.


    Mihai Trăistariufoto: Facebook
Mihai Trăistariufoto: Facebook

“Pe 3 octombrie 1939 s-a născut mama mea, Natalia Trăistariu (Natalia Antohi, după numele de domnișoară). Lili ... îi spuneau rudele și prietenii. S-a stins din viață în 2006, la o zi după prestația mea din Grecia, de la Eurovision. Mama a fost un om tare bun. Și blând. Avea o voce teribilă. A cântat vreo 10 ani, în tinerețe, însă pașii au îndrumat-o către salvarea oamenilor, alegând în final medicina. De la ea moștenesc vocea. Cânta toată ziua prin casă. Făcea concurs cu mine. După vârsta de 40 de ani ... greutățile vieții, grijile, bătăile tatălui meu ... au făcut-o să-și dorească divorțul. Însă, a tot ezitat, pentru noi, cei 4 copii”, a scris artistul, întristat, pe Facebook.


    Familia lui Mihai Trăistariufoto: arhivă personală
Familia lui Mihai Trăistariufoto: arhivă personală

Care este cel mai mare regret al artistului?

Mihai Trăistariu și-a pierdut ambii părinți. Tatăl său a murit când avea doar 17 ani. Cântarețul a avut o copilărie nefericită, pentru că părintii lui au fost săraci, iar certurile și bătăile erau la ordinea zilei. „A fost o femeie tare ambițioasă, extrem de serioasă și conștiincioasă. Cred că de la ea am moștenit faza cu listele întregi pe care mi le scriu zilnic, cu treburile pe care le am de făcut. Ca să nu uit. În rest, ce-ar mai fi de zis despre ea ?! O visez foarte des. Păcat că n-am apucat să cânt în duet cu ea. Avea o voce colosală, pe care n-a avut ocazia nimeni s-o audă. Decât eu. E și singurul regret al vieții mele: că n-am cântat cu mama când era în viață. Acum, cântă cu îngerii”, a mai povestit cântărețul.

Citește și:

EXCLUSIV Dezvăluirile lui Mihai Trăistariu despre mama lui, care a murit la două zile după Eurovision. Ce regret îl macină

Ce mesaje primește Mihai Trăistariu în vis, de la mama pe care a pierdut-o în 2006

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net