Mihai Trăistariu, după a treia ratare consecutivă a României la Eurovision. «Rușine, TVR!»

Ultima actualizare:

    Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021
Roxen a ratat calificarea în finala Eurovision 2021

România a ratat pentru treia oară consecutiv, marți seară, calificarea în finala Eurovision! Se pare că numărul 13, cel cu care a intrat în concurs, i-a purtat ghinion lui Roxen, care nu a impresiona la Rotterdam cu piesa „Amnesia”. Mihai Trăistariu tună și fulgeră după eșecul delegației noastre la Eurovision.

Mihai Trăistariu a prevăzut încă din urmă cu câteva zile eșecul României la Eurovision! Solistul a atras atenția că ne aflam pe ultimele locuri și în sondajele de dinainte de concurs.

După prestația lui Roxen, marți seară, pe scena de la Rotterdam, Mihai Trăistariu s-a dezlănțuit mai înverșunat ca niciodată. Solistul a pus eșecul reprezentantei României pe seama lipsei ei de experiență.

„Pe Roxen am premiat-o când era mică. Mi-a placut dintotdeauna mult glasul ei. I-am promis chiar un duet încă de pe atunci. Legat de prestația ei de la Eurovision, Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o, pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio, dar nu live.

Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu, cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau... poate așa e timbrul ei - puțin tremurat. Ori poate... faptul că e prea mică, prea necoaptă pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am.

Cert e că... a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta, nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wow. Însă România, mereu, atâta poate. Eu văd tot timpul că țara noastră are o limită peste care nu poate trece. Și de asta nu culegem punctaj - pentru că noi nu venim cu ceva wow niciodată. Păcat! Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net”, a fost mesajul acid postat Mihai  pe Facebook. 

Citește și:

VIDEO România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021. Care sunt primii 10 finaliști

Mihai Trăistariu: „Faceți terci din artiștii și compozitorii români”

Solistul a adresat însă cuvinte dure delegației României la Eurovision, considerând TVR principalul responsabil de faptul că țara noastră nu se mai califică de trei ani în finala Eurovision. „Încă un an în care delegația TVR a ales doar plimbarea, în loc să meargă la concurs! Și nu orice concurs! Eurovision e cel mai mare concurs de pe planeta Pământ.

Rușine, echipei TVR Eurovision! Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre pe limba ei piere. Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu. Nu avem bugetele lor, nu avem show-urile lor, nu avem regizorii lor, nu avem echipele lor.

Terminați cu barterele astea stupide cu casele de discuri. Pentru doi lei în plus vă vindeți sufletul și omițeți faptul că artiștii și compozitorii români înseamnă Eurovison. Noi - ca să alegem ce e mai bun în anul respectiv - trebuie să avem o selecție la vedere a artistului, autorului și piesei. Altfel... vom pierde. Cel mai probabil, aroganța din ultimii ani a TVR-ului va duce până la excluderea de tot a Eurovision-ului de pe lista evenimentelor transmise de ei.

Așa au făcut și cu Eurovision Junior. L-au distrus până au decis să nu mai participe România. Dați-i Eurovision-ului ce-i al Eurovision-ului! Readuceți preselecțiile de altădată. Nu vindeți arta caselor de discuri! În concluzie: echipa din TVR care a monopolizat Eurovisionul de câțiva ani trebuie să intre în carantină! E nevoie urgent de un vaccin împotriva celor care distrug Eurovision-ul românesc!”, a mai scris Trăistariu, pe contul personal de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net