Mihai Trăistariu, reacție la cald după demascarea de la Masked Singer: "După fiecare moment voiam să plec"

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu a fost Steaua la Masked Singerfoto: Pro TV
Mihai Trăistariu a fost Steaua la Masked Singerfoto: Pro TV

Sub una dintre cele mai drăguțe măști de la Masked Singer România, Steaua, se ascundea o voce care ne-a făcut mândri la Eurovision, în 2006. Este vorba despre Mihai Trăistariu. Solistul a fost demascat în ediția de joi seara și ne-a răspuns, la cald, la câteva întrebări despre această experiență inedită, participarea la Masked Singer România.

  • Click! Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Mihai Trăistariu: Din interiorul măștii, spectacolul e fabulos, o întreagă punere în scenă. Se vede că e o muncă titanică și asta mi-a plăcut enorm. Făcând o glumă, cum se vede acest show din interiorul măștii? N-am văzut nimic. Spuneam stilistului că nu văd nimic prin cască, pentru că, ținând-o în barbă, mi se modifica direcția, decupajul din dreptul ochilor nu mai statea în dreptul ochilor. Eu intram de braț cu doi bodyguarzi, care mă duceau în mijloc și mă poziționau undeva, habar n-aveam unde sunt. Mergeam ca un orb și mă lăsau acolo, și tot ce-mi spuneau era să nu mă mișc un metru mai încolo că mă prăbușesc pentru că eram pe un piedestal. Atât am ținut minte: să nu mă mișc.

  • Cum te simți acum că ai ieșit?

După fiecare moment voiam să plec, mi se părea foarte greu și ziceam: ”Gata, vreau să plec! De ce m-am înhămat eu la asta dacă nu pot să o duc”. Era contrariant, pentru că îmi doream pe de-o parte să se termine atunci, după ce mă salva publicul sau chiar în momentele de vot, aveam acea emoție că trebuie să câștig – eu sunt un învingător. Și mă gândeam: ”Cum să mă trimită acasă? Pe mine mă alege!”. Și atunci aș fi suferit dacă plecam. Deci, imediat după demascare, în prima secundă, am suferit, după o jumătate de oră am realizat că eu mi-am dorit acasă. Ce să zic? A fost o experiență super oricum.

  • Îți pare rău că publicul a ales demascarea ta?

Eu am văzut primul sezon și acolo mi-a plăcut Costi Ioniță, eu am simțit că e el, clar. Am locuit cu el, am stat în Constanța, am fost în trupa Valahia, am mers în turnee împreună și știam exact că e glasul lui. Însă el, care a cântat manele și ce a mai cântat el, venind cu vocea asta care semăna cu a mea – cu tot felul de lovituri de glotă, cu tot felul de triluri, cu octave. Mi s-a părut fabulos că și-a demonstrat aici glasul lui fenomenal. Mi-a fost ciudă că, eu pentru a mă transforma, nu am putut să-mi arăt glasul meu fenomenal.

  • În final, transmite-le un mesaj detectivilor care nu te-au ghicit.

Să vină la concertele mele, să-mi asculte glasul mai atent și atunci o să-și dea seama că sunt eu.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net