Mihai Trăistariu, supărat pe fratele lui: „Mi-a dat foc la apartamentul de la mare”

Ultima actualizare:

    Mihai Trăisatriu și fratele său mai mare, Vasilefoto: Click!/arhiva personală
Mihai Trăisatriu și fratele său mai mare, Vasilefoto: Click!/arhiva personală

Mihai Trăistariu a avut parte de un şoc atunci când s-a trezit cu casa în flăcări. Artistul deţine mai multe apartamente la malul mării, pe care le închiriază celor care vor să-şi petreacă concediul pe litoral. Într-unul din ele l-a cazat și pe fratele lui mai mare, Vasile, care i-ar fi făcut o mare pagubă.

Artistul a fost profund dezamăgit de atitudinea fratelui său, deoarece acesta nu şi-a cerut nici măcar scuze pentru cele stricate. „Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: «Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie». Nu am pretenții să îmi întorci înapoi, dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a declarat Mihai Trăistariu, a dezvăluit Mihai Trăistariu în interviul pentru Antena Stars.

Citește și:

EXCLUSIV! Trăistariu: «Vara asta am dat lovitura cu cele 7 locuințe închiriate». Povestea afacerii care l-a scăpat de criză

Mihai Trăistariu, la mormântul părinților care au murit de cancer. Ce dezvăluiri face despre fratele lui

Deşi a fost pandemie de coronavirus şi spectacolele au fost suspendate o perioadă, Mihai Trăistariu (40 de ani) a avut noroc investind în şase garsoniere şi un apartament de două camere, pe care le-a închiriat. Solistul ne-a povestit cum a intrat în afaceri şi câţi bani s-a împrumutat din bancă pentru a putea decora camerele pe care le închiriază.

Fratele lui Mihai Trăistariu este pictor
Fratele lui Mihai Trăistariu este pictor

"Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse", ne povestea Mihai în vară. 

Așa arată blocul în care Mihai Trăistariu deține locuințele
Așa arată blocul în care Mihai Trăistariu deține locuințele
image
image
image
image
image
image
Delia jpeg
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png