Milionarul Tăbăcaru, Crăciun cu porumb fiert în Costa Rica. Imagini exclusive

Ultima actualizare:

„Milionarul TEC” nu se dezminte. Pentru a 22-a oară petrece Crăciunul în Costa Rica. Soare, ocean, piscină, grătare, dar şi ceva care să-i amintească de România: porumb fiert. Cornel Tăbăcaru a avut parte şi în acest an de Sărbători ieşite din comun, iar Click! vă arată imagini exclusive. 

Cornel Tăbăcaru  a făcut avere imediat  după Revoluție  cu aparatele de suc TEC
Cornel Tăbăcaru a făcut avere imediat după Revoluție cu aparatele de suc TEC

Cornel Tăbăcaru (70 ani) şi-a împodobit apartamentul din staţiunea Jaco, din Costa Rica, în haine de sărbătoare. Deşi este departe de casă şi face Sărbătorile de iarnă la căldură, afaceristul n-a uitat de tradiţiile legate de brad şi de împodobirea lui, dimpotrivă.

Milionarul are o piscină în curtea blocului  în care locuiește
Milionarul are o piscină în curtea blocului în care locuiește

Omul de afaceri, care în 2012 a refăcut traseul celebrului Titanic pe vasul Balmoral, şi-a împodobit apartamentul şi balconul din blocul în care locuieşte cu ghirlande colorate, crenguţe de brad şi luminiţe de tot felul.

A luminat frumos  balconul care dă  spre ocean
A luminat frumos balconul care dă spre ocean

Bradul imens este pus în scara blocului în care stă, pe malul Oceanului Pacific. În meniul de la masa sa de Crăciun s-au regăsit şi mâncărurile tradiţionale româneşti, dar şi preparatele exotice.

De Crăciun  au avut  pe masă și fripturi,  dar și porumb
De Crăciun au avut pe masă și fripturi, dar și porumb

Porumbul fiert, coastele şi peştele la grătar, dar şi berea la kilogram au fost la mare trecere pentru Cornel Tăbăcaru, care îşi petrece cea mai mare parte din timp pe balcon, la soare, fie la piscina din faţa blocului său.

De Crăciun  au avut  pe masă și fripturi,  dar și porumb
De Crăciun au avut pe masă și fripturi, dar și porumb

Cornel Tăbăcaru şi soţia lui, Alina, petrec Sărbătorile de iarnă de 22 de ani în Costa Rica, iar în restul anului locuiesc mai mult în Canada, acolo unde mai au o vilă. În Costa Rica, omul de afaceri şi partenera lui de viaţă au şi obţinut rezidenţa.  

Anca Pandrea, brad cu pozele lui Iurie Darie 

Anca Pandrea, al 9-lea  Crăciun fără Iura
Anca Pandrea, al 9-lea Crăciun fără Iura

Încă un Crăciun fără Iurie Darie în casa actriţei Anca Pandrea (75 de ani), care a petrecut doar cu o prietenă. Actriţa din "Numai iubirea" nu se simte prea bine şi nu a ieşit nici măcar la cimitir pentru a aprinde o lumânare. Însă şi-a dorit să împodobească un brăduţ cu fotografiile iubitului ei Iurie Darie, care s-a stins din viaţă în 2012. "Nu m-am simţit prea bine, nu am ieşit din casă, însă ştiu că îmi este aproape şi mă ocroteşte de acolo de sus", ne-a spus actriţa, căreia îi este dor şi acum de regretatul Iura.    

Smiley, în vizită la finul Bartoș   

Smiley a venit cu  daruri la finul Bartoș
Smiley a venit cu daruri la finul Bartoș

Pavel Bartoş şi Smiley s-au revăzut a doua zi de Crăciun special pentru cadourile de Moş Crăciun. Pentru că naşul Smiley (38 de ani) a ţinut să-şi vadă fina, pe Rita, pentru care a venit special cu multe daruri. Pavel Bartoş (46 de ani) şi Smiley, care sunt colegi şi la "Românii au talent" de la Pro TV, s-au fotografiat dând noroc cu câte un pahar de vin, şi apoi au publicat imaginea pe reţelele sociale.   

Marian Nistor şi soţia, asortaţi şi de Crăciun 

Soții Nistor,  îmbrăcați în  Moș Crăciun
Soții Nistor, îmbrăcați în Moș Crăciun

Marian Nistor (78 ani) şi soţia lui, Dorina Paraschiv, le-au făcut o surpriză admiratorilor săi. Cei doi artişti obişnuiesc să se îmbrace aproape la fel. Ei îşi asortează hainele în aşa fel încât şi culoarea o au aceeaşi. De Crăciun, ei s-au potrivit iar la vestimentaţie şi s-au îmbrăcat amândoi în haine roşii de Moş. "De Crăciun vă urăm sărbători binecuvântate de Dumnezeu", au scris pe Facebook cei doi artişti.  

„Sărbătorile sunt o povară fără Dan” 

Sida Spătaru a făcut  un brad frumos  în amintirea  regretatului  solist  Dan Spătaru
Sida Spătaru a făcut un brad frumos în amintirea regretatului solist Dan Spătaru

Sida Spătaru, văduva regretatului artist Dan Spătaru, a făcut pomul de Crăciun, cu toate că sărbătorile pentru ea nu mai sunt aceleaşi de ani buni, mai exact din septembrie 2004, de când Dan Spătaru, regele aplauzelor, a plecat dintre noi. Pentru Sida, sărbătorile sunt o povară, singurătatea nu îi dă pace, aceasta recunoscând pentru Click! într-un interviu că se luptă cu depresia de când a murit marele artist.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net