Mini Esca și mini Berecleanu, perfecte în costum de baie. Fetele știristelor sunt școlite la Londra și frumoase de pică

image
Eva Zaharescu are 19 ani şi moşteneşte frumuseţea mamei sale

Pe lângă profesie, Andreea Berecleanu (45 de ani) și Andreea Esca (47 de ani) mai au ceva în comun. Fiecare se poate lăuda cu câte o copie în miniatură, căci fiicele lor le-au moștenit și eleganța, și frumusețea. Eva Zaharescu și Alexia Eram sunt făcute parcă pentru camera foto, însă adolescentele nu au neglijat nici școala. De când au devenit majore, fetele au început să-și etaleze și senzualitatea, în fotografii pe care le publică pe Instagram.

Parcă mai ieri erau niște mogâldețe care apăreau pe prima pagină a revistelor lucioase, alături de mamele lor celebre. Alexia Eram, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, și Eva Zaharescu, fiica pe care Andreea Berecleanu o are din mariajul cu Andrei Zaharescu, sunt acum două adolescente cu capul pe umeri și cu planuri mari. Amândouă își văd de școală, fiind studente la Londra, însă au și preocupări tipice vârstei: sunt prezente pe rețelele sociale, adoră să facă poze și să fie admirate. Alexia Eram chiar și-a făcut un nume în domeniul vlogging-ului, fiind urmărită de aproape 200.000 de fani pe YouTube.

image
Eva Zaharescu are 19 ani şi moşteneşte frumuseţea mamei sale Foto Arhivă personală

În schimb, Eva Zaharescu și-a făcut de puțin timp publică pagina de Instagram, lăsându-ne să o admirăm în toată splendoarea. Are niște trăsături perfecte, precum ale mamei sale, este înaltă și subțire ca o trestie, așa că fotografiile în care își arată senzualitatea nu au nimic vulgar, ba dimpotrivă, ar fi bune oricând pentru o campanie fashion. De altfel, Eva cochetează cu modelling-ul.

image
Andreea Esca și Alexia Eram seamănă ca două picături de apă

Nu lipsesc de pe Instagram nici pozele în care Alexia Eram și Eva Zaharescu apar în costum de baie, iar vârsta își spune cuvântul: piele tonifiată și nici urmă de celulită. Din imagini ne dăm seama că Alexia și Eva au parcă și același stil: ambele poartă șapcă și au ales costume de baie închise la culoare.

image
Eva Zaharescu a moștenit frumusețea mamei ei, Andreea Berecleanu

Eva Zaharescu studiază la Londra

Andreea Berecleanu, fosta știristă de la Antena 1, a povestit adesea despre fiica ei, care învață foarte bine. Iată ce declara în 2018, într-o emisiune de la Antena Stars: “Am hotărât de comun acord, iar în clasa a șaptea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat, în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo, pentru că oricum acolo va urma Universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni".

image
Alexia Eram și Eva Zaharescu, adevărate apariții la piscină

Andreea Esca, 30.000 de lire pe an pentru studiile fiicei, în Anglia

Alexia Eram a optat pentru o universitate renumită, ”University For the Creative Arts” din Londra, unde studiază Marketing, Publicitate și Relații Publice, iar taxele nu sunt deloc mici. Astfel, costurile aproximative pentru un an de studiu sunt de 15.000 de lire, iar alte 15.000 de lire, pentru cheltuielile legate de cazare, transport și masă. În total, pentru cei trei ani de facultate, știrista PRO TV Andreea Esca și afaceristul Alexandre Eram au pus deoparte aproximativ 90.000 de lire, echivalentul unui apartament luxos în zona de Nord a Bucureștiului. Alexia mai are un an de studiu.

Citește și:

Andreea Esca a împlinit 47 de ani! Iat-o în costum de baie, sexy în pat sau în mijlocul familiei!

Ce afaceri de succes mai are Andreea Esca. Şi fiica vedetei tv face deja bani frumoşi

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce