Mioara Roman aruncă bomba: „Petre nu este fericit! Copilul a fost un șantaj”

simeon stalpnicul png
Petre Roman şi Silvia au împreună un băieţel, PetrusFoto Click!

Divorțul Oanei Roman de Marius Elisei a ajuns din nou subiect de dezbateri televizate, după o perioadă în care cei doi lăsaseră impresia că au depășit problemele. Prilej numai bun pentru mama Oanei, Mioara Roman, să-și amintească de propriul divorț, în speranța că experiența ei îi va fi de folos mezinei.

Oana Roman și Marius Elisei se află în pragul divorțului, dar mama vedetei speră că cei doi vor avea înțelepciunea de a încerca să-și rezolve problemele. ”Nu cred că situația dintre ei este atât de gravă și nu cred că vor divorța. Au un copil, așa că trebuie să se înțeleagă”, a declarat Mioara Roman, pentru Click!

Deși se spune despre ginerele ei că ar fi călcat strâmb, Mioara Roman nu crede că acesta este o piedică în calea unui mariaj fericit. Ea însăși a avut parte de mai multe asemenea ”episoade” în timpul mariajului de peste 30 de ani cu politicianul Petre Roman.

”Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta (n.r. Silvia Chifiriuc)? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu!”, a adăugat Mioara Roman.

Mioara și Petre Roman au divorțat în 2007. Fostul premier al României în perioada 1989-1991 s-a recăsătorit cu solista de muzică populară Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat în vârstă de șase ani.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Antony Blinken FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf