Mioara Roman, din nou pe masa de operație! Oana a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa


    Mioara Roman va ajunge din nou în cabinetul medicului Sursă foto: Arhivă personală
Mioara Roman va ajunge din nou în cabinetul medicului Sursă foto: Arhivă personală

Anul 2021 nu a început deloc bine pentru Mioara Roman, care va ajunge din nou pe masa de operație. Cauza pentru care Mioara va trece din nou pragului cabinetului medical este o problemă de sănătate mai veche care s-a agravat, iar intervenția nu mai suportă amânare.

La jumătatea lunii ianuarie, Mioara Roman a fost operată din cauza unor probleme pe care le avea cu colecistul. Refacerea nu a fost una simplă, însă fosta soție a lui Petre Roman a depășit cu bine momentul delicat. Din nefericire, o altă chestiune medicală o aduce din nou în cabinetul doctorului.

Nu este vorba despre ceva complicat, ci despre un punct de grăsime care s-a infectat și necesită intervenție chirurgicală, iar perioada de recuperare pentru o asemenea intervenție este una scurtă. "Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci, trebuie să facă un tratament cu antibiotic", a povestit Oana Roman, pe contul personal de Instagram. 

Oana Roman: "Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată"

Ajunsă la vârsta de 80 de ani, Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate des întâlnite în rândul celor trecuți de prima tinerețe. Oana Roman a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticată mama sa. 


    Mioara Roman locuiește cu fiica sa, Oana Sursă foto: Arhivă personală
Mioara Roman locuiește cu fiica sa, Oana Sursă foto: Arhivă personală

"Mama nu se bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuție cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul