Mioara Roman: «Petre a uitat de mine pentru că nu-l lasă nevasta să mă sune»

Mioara şi Petre Roman,  pe vremea când formau  un cuplu fericit jpeg
Mioara şi Petre Roman, pe vremea când formau un cuplu fericit

Au trecut 11 ani de când Petre Roman (72 de ani) şi-a luat adio de la Mioara Roman, dar războiul dintre femeile din viaţa lui încă e de actualitate. Fosta soţie se plânge că Silvia Chifiriuc nu-l lasă pe Petre Roman nici măcar să o sune.

Au fost căsătoriţi 34 de ani, timp în care au împărţit şi bune, şi rele. Alături de Mioara Roman (78 de ani), Petre Roman a cunoscut ascensiunea politică. Ea l-a împins să intre în partid, l-a ajutat din punct de vedere financiar şi tot despre ea s-a spus că era soţia care guverna din umbră. Astfel că divorţul de cel pe care l-a iubit ca pe ochii din cap a traumatizat-o. Nici acum nu poate trece peste faptul că a fost părăsită pentru mai tânăra cântăreaţă Silvia Chifiriuc (46 de ani), care i-a devenit nevastă în 2009. Imediat ce s-a recăsătorit, fostul premier s-a răcit de familia lui, iar gurile rele spun că Silvia a contribuit la asta.

image
Petre şi Silvia Chifiriuc au împreună un băiat, pe Petrus, care acum are 9 ani

”Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate”, ne-a mărturisit Mioara zilele trecute. Este bolnavă şi are nevoie de alinare. ”Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură. Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şos. Chitilei într-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Plătesc o chirie modică”, povesteşte fosta soţie a lui Petre Roman.

Cu banii nu se descurcă mai deloc, astfel că a ajuns să-şi plătească avocatul, care se ocupă de procesul cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), în meditaţii. ”Cezar este un avocat tânăr, de 34 de ani, care a ales să mă reprezinte pro bono. În schimb, mi-a cerut să-l învăţ araba”.

Mioara Roman se judecă cu RA-APPS încă din martie 2009 pentru chiria vilei din Primvării în care a locuit 25 de ani. Petre Roman a primit-o în noiembrie 1990 când a devenit premier. De atunci şi până în 2015 când instanţa a decis evacuarea, Mioara şi fiica ei, Catinca, nu au mai vrut să plece. În toţi anii au plătit o chirie lunară de 37 $, respectiv 85 $, după care taxa a fost calculată la valoarea din piaţă. Doar pentru perioada martie-august 2008, datoriile  erau de 33.648 € şi penalităţi de 6.000 €. Regia le cerea magistraţilor să-i oblige pe chiriaşi la plata lor, să li se rezilieze contractul de închiriere şi să fie daţi afară. Tergiversarea procesului prin mai multe chichiţe avocăţeşti a amânat o decizie în acest caz, iar familia Roman a acumulat datorii uriaşe, care în prezent se ridică la mai bine de jumătate de milion de euro.

În plus, vila de la Sinaia a Mioarei se află sub sechestru. Şi încă se mai luptă cu statul! Nu are de unde să achite o asemenea sumă, iar pe numele ei nu mai apare nimic. Doar pensia, de 3.200 de lei.  

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
Ursula von der Leyen FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf