Mioara Roman, umilită de soția lui Petre Roman

Ultima actualizare:

    Mioara Roman şi Silvia Chifiriuc au fost foarte elegante la nunta Oanei Roman. (Foto: Roberto Sălceanu)
Mioara Roman şi Silvia Chifiriuc au fost foarte elegante la nunta Oanei Roman. (Foto: Roberto Sălceanu)

Se spune că în dragoste și în război este permis orice, iar pe asta probabil că s-a bazat și actuala parteneră de viață a lui Petre Roman când i-a spart casa fostului premier. Oana Roman a făcut dezvăluiri uluitoare despre momentul în care tatăl ei s-a hotărât să înceapă o viață nouă alături de Silvia Chifiriuc.

Oana Roman nu poate trece nici acum peste faptul că tatăl ei are o nouă familie. Vedeta l-a acuzat într-un interviu că a fugit de responsabilități când a ales săplece de lângă Mioara Roman. Fiica fostului premier a povestit cu lux de amănunte cum a debutat relația lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc și cât de mult afost umilită mama ei. "Mama primea niște mesaje pe telefon care veneau la ore nepotrivite, fie noaptea târziu, fie dimineața foarte devreme, ba chiar în preajma sărbătorilor. Acestea erau de genul «lasa-l în pace. Acum este cu mine» sau «pe mine mă iubește. Tu ești bătrână». Nu le-am văzut pe toate, pentru că mama a încercat să mă ferească. Știu sigur că l-a confruntat pe tata și au avut o discuție aprinsă. El a ales altceva. În momentul în care au fost publicate în presă imagini cu ei doi, atunci el a făcut pasul. Ciudat este că ei doi se întâlneau în același bloc în care eu locuiam. Am aflat târziu și am rămas stupefiată. Aș fi putut să mă întâlnesc cu ei pe hol și să am o traumă, însă tatălului meu nu i-a păsat. Au locuit în apartamentul situat deasupra mea", a povestit Oana Roman la Kanal D.

Vedeta a fost foare afectată de faptul că Petre Roman a ales să înceteze orice fel de dialog cu femeia cu care a fost într-o căsnicie 35 de ani. "Mi-a spus să o conving pe mama să se mute din casa de la RAPPS, dar nu mi-a dat nicio variantă. El și-a cumpărat o casă și mi-a spus că a fost nevoit să se împrumute. Chiar și când l-am rugat să mă ajute financiar explicându-i că facem acte la notar până îmi vând eu apartamentul m-a refuzat. Mi-a spus că există niște bani, dar sunt ai copilului și îi trebuie acordul soției. Pe cel mic nu l-am văzut decât odată în viață. Nu avem nicio relație. Cred că cineva a vrut să-l termine politic, iar aceasta variantă (n.r. Silvia Chirifiuc) a fost singura cale", a mai spus Oana Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net