Mira le-a prezentat fanilor noul membru al familiei: „Este un moment special din viața mea...”

Ultima actualizare:

Mira este în culmea fericirii deoarece și-a mărit familia cu o pisicuță, pe nume Ola, după ce a suferit pierderea motanului ei, Pablo.

Mira este în culmea fericirii, căci are un nou animal de companie
Mira este în culmea fericirii, căci are un nou animal de companie

Cunoscuta cântăreață Mira le-a prezentat-o  fanilor pe Ola, noua ei pisicuță, spunând că o perioadă îndelungată de timp nu a putut să aibă alt animal de companie pentru că a fost foarte afectată de pierderea lui Pablo și nu s-a simțit pregătită să se atașeze de altcineva.

Citește și: Cu ce sechele a rămas Mira după accidentul rutier de acum o săptămână

„După ce a murit Pablo am rămas cu sechele ca să zic așa. Doar oamenii care au animale înțeleg cel mai bine când zic asta. Nu mi-am mai dorit până de curând animale din frica de a nu suferi iarăși o pierdere, mi-am dat seama în schimb că nu despre asta e vorba și mi-am deschis din nou inima", le-a mărturisit Mira fanilor ei de pe Instagram.

De ce a ales Mira să nu adopte o pisică

Pentru a evita anumite comentarii și a nu fi judecată, artista a ținut să menționeze că încurajează adopția, însă rasa pe care o îndrăgește foarte mult și a dorit-o în casă este Scottish Fold.

„Știu ca veți zice ca cel mai frumos gest ar fi sa adopți, sunt total de acord, însă am rămas cu o sensibilitate pentru aceasta rasă așa ca nu mă judecați, oricum iubesc animalele enorm și oricare îmi iese în cale sunt acolo sa le ajut", a mai spus Mira.

Mira a adoptat o altă pisică
Mira a adoptat o altă pisică

De ce a murit Pablo

În octombrie 2020, Mira a fost foarte afectată de pierderea motanului ei, Pablo, care era tot din rasa Scottish Fold. Acesta a murit din cauza unei complicații digestive, după ce artista a făcut tot ce i-a stat în putință să îl salveze. Motanul a înghițit un fistic care i-a rămas blocat în intestin.

„Ești un înger acum, iubitul meu. Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată. Te iubesc atât de mult și o sa îmi lipsești. Pablo vă mulțumește în parte, pentru toate gândurile voastre frumoase", le-a spus Mira fanilor la momentul respectiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net