Mira le-a prezentat fanilor noul membru al familiei: „Este un moment special din viața mea...”

Mira este în culmea fericirii deoarece și-a mărit familia cu o pisicuță, pe nume Ola, după ce a suferit pierderea motanului ei, Pablo.

Mira a fost eleva lui Marius Moga jpeg
Mira este în culmea fericirii, căci are un nou animal de companie

Cunoscuta cântăreață Mira le-a prezentat-o  fanilor pe Ola, noua ei pisicuță, spunând că o perioadă îndelungată de timp nu a putut să aibă alt animal de companie pentru că a fost foarte afectată de pierderea lui Pablo și nu s-a simțit pregătită să se atașeze de altcineva.

Citește și: Cu ce sechele a rămas Mira după accidentul rutier de acum o săptămână

„După ce a murit Pablo am rămas cu sechele ca să zic așa. Doar oamenii care au animale înțeleg cel mai bine când zic asta. Nu mi-am mai dorit până de curând animale din frica de a nu suferi iarăși o pierdere, mi-am dat seama în schimb că nu despre asta e vorba și mi-am deschis din nou inima", le-a mărturisit Mira fanilor ei de pe Instagram.

De ce a ales Mira să nu adopte o pisică

Pentru a evita anumite comentarii și a nu fi judecată, artista a ținut să menționeze că încurajează adopția, însă rasa pe care o îndrăgește foarte mult și a dorit-o în casă este Scottish Fold.

„Știu ca veți zice ca cel mai frumos gest ar fi sa adopți, sunt total de acord, însă am rămas cu o sensibilitate pentru aceasta rasă așa ca nu mă judecați, oricum iubesc animalele enorm și oricare îmi iese în cale sunt acolo sa le ajut", a mai spus Mira.

image
Mira a adoptat o altă pisică

De ce a murit Pablo

În octombrie 2020, Mira a fost foarte afectată de pierderea motanului ei, Pablo, care era tot din rasa Scottish Fold. Acesta a murit din cauza unei complicații digestive, după ce artista a făcut tot ce i-a stat în putință să îl salveze. Motanul a înghițit un fistic care i-a rămas blocat în intestin.

„Ești un înger acum, iubitul meu. Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată. Te iubesc atât de mult și o sa îmi lipsești. Pablo vă mulțumește în parte, pentru toate gândurile voastre frumoase", le-a spus Mira fanilor la momentul respectiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
mihai bendeac
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg