Mirabela Dauer a fost părăsită de Raoul! „Ce a fost frumos s-a consumat”

Ultima actualizare:

    Raoul s-a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre relația lui cu MirabelaFoto: Arhiva Click!
Raoul s-a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul despre relația lui cu MirabelaFoto: Arhiva Click!

Cuplul s-a întâlnit acum 11 ani, pe când ea avea 57 de ani, iar el avea 25. Cei doi au lansat șase albume, iar apropiații lor au bănuit că între ei este mai mult decât o relație profesională. Raoul (36 de ani) s-a hotărât să spună adevărul despre relația cu Mirabela Dauer (68 de ani).

Mirabela s-a plâns că, de ziua ei, Raoul nu i-a dat nici un telefon, dar el spune că a sunat-o și artista nu i-ar fi răspuns. Pe lângă asta, ea și-a exprimat regretul că nu mai colaborează cu el „De un an, am mers fiecare pe drumul lui. Era normal să se desprindă. Puiul mai şi zboară... Nu-l judec, pentru că aşa e el. Îl cunosc poate mai bine decât mama lui”.Revoltată că toată lumea o asociază cu Raoul, Mirabela a declarat că: „Nu mai suntem împreună de patru ani şi jumătate!”, potrivit ziarului Ring.

Bărbatul s-a arătat foarte supărat de declarațiile artistei și a spus că: „Dacă pe ea memoria o ajută să spună că nu mai e cu mine de patru ani, nu şi-a numărat bine albumele pe care i le-am scris şi cele peste 100 de melodii pe care le cântă din repertoriul meu. Probabil vrea scandal. O respect şi ca artist, şi ca femeie. În rest, poate declara orice, dar să ţină cont că publicul ştie că adevărul e undeva... la mijloc”. Pe lângă toate acestea, Raoul susține că Mirabela Dauer nu l-a plătit niciodată pe colaborările pe care le-au avut, deși artistul trebuie să plătească, în mod normal, compozitorul.

Ce a fost frumos s-a consumat şi e bine să păstrăm o amintire frumoasă a acestei colaborări. Nu voi da din casă lucrurile murdare, că sunt la fiecare. Dacă Mirabela va dori să spună orice lucru urât despre mine sau despre noi, nu mă interesează şi nu voi replica niciodată”, a adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net