Mirabela Dauer şi Monica Anghel au slăbit 35 kg, după operaţii

simeon stalpnicul png
Mirabelei Dauer i s-a extirpat un rinichi, iar Monica Anghel a suferit o intervenţie chirurgicală la coloană

Cele două mari soliste, Mirabela Dauer (70 de ani) şi Monica Anghel (46 de ani), s-au confruntat cu serioase probleme de sănătate, în ultima vreme. Au trecut prin operaţii grele, iar recuperarea a fost anevoioasă. Acum, după ce au slăbit foarte mult, ca urmare a tratamentelor şi a regimului alimentar, cântăreţele au trecut la haine cu câteva măsuri mai mici.

Mirabela Dauer şi Monica Anghel au dat uitării necazurile pentru câteva zile şi s-au bucurat, alături de cei de dragi, de Sfintele Sărbători de Paşte. Artistele şi-au surprins fanii cu fotografiile recente, şi în care cu greu le recunoşti, căci au slăbit vizibil.

simeon stalpnicul png
Monica Anghel

Monica Anghel, invitata lui Mircea Dinescu, în emisiunea “Politică şi delicateţuri” (TVR), a recunoscut că s-a subţiat mult, după operaţia de anul trecut, la coloană: “Am slăbit 25 kg. Am învăţat acum că slăbeşti dacă mănânci. Important e ce mănânci. Am făcut un set de analize, am mers la nutriţionist. Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10-11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mănânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos. A fost o perioadă destul de dificilă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, e întreg”, a declarat ea, la Antena Stars. 

simeon stalpnicul png
Mirabela Dauer

Cât o priveşte pe Mirabela Dauer, căreia medicii i-au extirpat un rinichi, la sfârşitul lunii ianuarie, a scăpat de aproximativ 10 kg. Pentru artistă, schimbarea nu e însă un motiv de bucurie: “Nu voiam să slăbesc atât de mult, nici nu mai am cu ce mă îmbrăca, m-am trezit la 5.00 dimineaţa ca să caut o ţinută pentru primul interviu la tv, de la operaţie. Am trecut cu bine peste acest necaz, am avut o tumoare la rinichi. Îmi fac analizele des, am fost sănătoasă până la începutul anului. Acum mi-am dat seama care îmi sunt prieteni, am avut mari surprize”, a declarat artista la emisiunea “Agenţia VIP”, (Antena Stars), prezentată de Cristi Brancu.  

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg