Mircea Badea a făcut scandal la CNA! De la ce a pornit totul

simeon stalpnicul png
Mircea Badeafoto: captură video

Mircea Badea a fost audiat, marţi, la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), după ce emisiunea sa, „În gura presei”, difuzată de Antena 3, a fost reclamată pentru referiri pe care el le-a făcut la adresa procurorului George Bucurică, acuzat de hărţuire sexuală. Un membru al Consiliului i-a atras atenţia realizatorului TV să nu transforme vizita la această instituţie într-o emisiune.

Mircea Badea s-a prezentat la CNA în urma unor reclamaţii care au fost înregistrate la Consiliu cu privire la referiri pe care el le-a făcut la adresa procurorului Bucurică.

„În cadrul emisiunilor «În Gura Presei», chiar dacă aceasta se prezintă ca fiind o emisiune de divertisment-pamfletar, nu se poate ca imaginea mea să fie asociată cu cea a unor persoane de sex feminin aflate în diverse situaţii mai mult sau mai puţin compromiţătoare, iar jurnalistul Mircea Badea să mi se adreseze cu «băi procuroare»”, arată o reclamaţie formulată de procuror.

În şedinţa CNA, Mircea Badea şi-a început discursul spunând că emisiunea sa este difuzată la ora 24.00 şi că programul nu este unul pentru minori.

„Emisiunea «În gura presei» este la ora 12 noaptea. La această oră, în principiu, minorii poate au altă treabă – adică să se duc şi ei să se culce, poate au şcoală a doua zi. Deci nu este emisiune pentru minori, nu a fost niciodată. Părinţii trebuie să aibă grijă de minori, să îi trimită la culcare, pentru că aşa este normal şi corect”, a spus Badea.

Realizatorul TV a continuat spunând că din punctul său de vedere, nu a fost încălcată legislaţia în emisiunea reclamată. 

Dorina Rusu i-a atras atenţia realizatorului să nu transforme vizita la CNA într-o emisiune, explicând că nu este normal să folosească acelaşi tip de limbaj şi de adresare.

„Foarte bine că vreţi să veniţi şi cu alte ocazii, când vor mai fi reclamaţii cu privire la emisiunea dumneavoastră, pentru că avem şi noi cu cine dialoga. Ar fi fost bine dacă aţi fi venit şi până acum, pentru că au fost nişte ocazii când eu am crezut că aţi încălcat legislaţia, colegii mei nu au crezut. Dar era bine să fi avut cu cine să vorbesc despre asta. Pe de altă parte, aş vrea să vă atrag atenţia şi sper că dacă o să mai veniţi - eu nu vreau să transformaţi vizita dumneavoastră aici într-o emisiune de-a dumneavoastră. Nu mi se pare normal să folosiţi acelaşi tip de limbaj şi acelaşi tip de adresare. Adică, dacă dumneavoastră nu încălcaţi legea şi folosiţi asta în emisiune este treaba dumneavoastră. Eu, cel puţin, nu aş dori să fiu de faţă în momentul în care dumneavoastră vorbiţi în aceiaşi termeni în care vorbiţi în emisiune. Nu mi se pare normal să veniţi într-o instituţie şi să vorbiţi ca şi cum aţi vorbi la emisiune”, a spus Rusu. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
romica tociu lacrimi 2 jpg
meteo  frig foto pixabay
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg