Mircea Badea împlinește vârsta de 45 de ani. Poze de colecție

image
Mircea Badea împlinește vârsta de 45 de ani pe 24 februarie, chiar de DragobeteFoto: antena3.ro

Mircea Badea împlinește vârsta de 45 de ani pe 24 februarie, chiar de Dragobete. Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a devenit foarte popular în cuplu cu Teo Trandafir și după ce a demonstrat în direct că poate să facă sfoara pe două scaune.

Mircea Badea este acum binecunoscut, hulit de unii, simpatizat de alții. Oricum, temele pe care le dezbate el la emisiunea ”În gura presei” sunt comentate de toată lumea, a doua zi. Sunt 15 ani de când Mircea Badea realizează emisiunea ”În gura presei” la Antena 3, doar el și o măsuță.

A devenit foarte popular în cuplu cu Teo Trandafir și după ce a demonstrat în direct că poate să facă sfoara pe două scaune. Cei doi formau un cuplu în emisiuni de divertisment precum „Bună dimineaţa, România” la Tele 7 abc din 1994 şi apoi „Dimineaţa devreme” şi „Teo şi Mircea Şou” la Antena 1, între 1997 şi 2000.

Mircea Badea dorea să devină gunoier

Mircea Badea are o carieră în media de 25 de ani. Însă, când era copil voia să devină gunoier și musafir.

Mircea Badea a debutat în media în 1993, la Radio Total”, după ce a absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti. A devenit foarte popular în cuplu cu Teo Trandafir.

Însă, când era foarte mic, Mircea Badea dorea să devină gunoier. ”Când dispărea din fața blocului, mama lui începea să îl caute pe traseul mașinii de gunoi. Mircea era mic și era fascinat cum se răstoarnă tomberoanele”, ne-a povestit un apropiat.

image
Când era foarte mic, Mircea Badea dorea să devină gunoier sau musafir

După câțiva ani, Mircea Badea și-a schimbat părerea despre gunoieri și a spus că vrea să se facă musafir. ”Când aveau musafiri sau familia pleca într-o vizită, Mircea era fericit. Putea mânca multe dulciuri și nu îl certau părinții dacă făcea vreo boacănă. I s-a părut că a fi musafir este o meserie bună”, ne-au povestit aceleași surse.

Mircea Badea se iubește cu Carmen Brumă

Mircea Badea are o relație cu frumoasa Carmen Brumă. Vlad, băiatul lor, va împlini 5 ani, pe 14 mai. Vlăduț este un băiețel adorabil, știe să citească încă de când avea 3 ani și recunoaște orice tip de mașină. Încă de când era în burtica mamei, Vlăduț a fost celebru. Tatăl lui, Mircea Badea, a anunțat în emisiunea pe care o realizează că urmează să aibă un băiețel. Telespectatorii au început să îi sugereze sute de nume pentru bebeluș, iar Mircea Badea a decis să-l numească provizoriu ”Vasilică 2014”. Culmea este că Vladuț s-a născut chiar într-o zi de 14, în luna mai, anul 2014.

image
Mircea Badea și-a convins părinții să-i aducă o surioară. Așa a venit pe lume Naty

”Vlăduț este un copil adorabil. De la vârsta de 3 ani știe să citească, cunoaște literele, cifrele și planetele. Recunoaște orice model de mașină, din mers, chiar dacă le zărește doar cu coada ochiului. Poți să îi arăți orice siglă de mașină sau doar un far și el știe să spună corect ce marcă este mașina”, ne-a spus surse apropiate de cuplul Mircea Badea și Carmen Brumă. Cele două vedete tv sunt împreună de 20 de ani, dar încă nu au planuri de nuntă.

Cei doi au explicat de mai multe ori de ce nu au oficializat relația. ”Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”, a declarat la un moment dat Carmen Brumă. Întrebată dacă a existat o cerere în căsătorie, Carmen Brumă a confirmat:  “Da, Mircea a povestit public asta în repetate rânduri. Şi-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit.”

Mircea Badea și-a dorit o soră

Când era mic, Mircea Badea și-a bătut la cap părinții că își dorește o surioară, iar părinții l-au ascultat.

image
Naty Badea, sora lui Mircea Badea, a scris două volume de poezie care s-au vândut ca pâinea caldă

Așa a venit pe lume Naty Badea.

Puțini știu că celebrul slogan ”Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul” pe care Mircea Badea îl spunea la sfârșitul emisiunii nu este invenția lui. A fost inventat de sora sa Naty Badea, special pentru emisiunea fratelui ei.

image
Fiul lui Mircea Badea, Vlăduț, este un băiețel adorabil, știe să citească încă de când avea 3 ani și recunoaște orice tip de mașină

Naty Badea este profesoară de limba italiană și producător tv. Sora lui Mircea Badea a scris două volume de poezie care s-au vândut ca pâinea caldă, iar fetița ei, celebra Rontzi, este olimpică la Română.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
cub cristian arsinel png
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Gazprom FOTO Shutterstock
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png