Mircea Radu s-a aprins şi o face praf pe Mihaela Rădulescu: «E fumătoarea care te îndeamnă să te lași de fumat!»

Ultima actualizare:
Dragoș Bucurenci a fost un invitat incomod duminică la Realitatea Tv, motiv pentru care i s-a cerut să plece
Dragoș Bucurenci a fost un invitat incomod duminică la Realitatea Tv, motiv pentru care i s-a cerut să plece

Mircea Radu (50 ani) a desfiin'at-o pe Mihaela Rădulescu (49 ani), una dintre cele mai în vogă vedete de la noi. Fostul prezentator tv și-a amintit că gazda de la Ferma a făcut ]n trecut o reclamă antifumat, cu toate că ea era fumătoare!

Mircea Radu a vorbit despre ipocrizie și a dat-o ca exemplu pe Mihaela Rădulescu. Pe rețelele sociale, fostul prezentator Mircea Radu, dar și alte persoane din zona media, au comentat mai întâi anunţul lui Dragoş Bucurenci, cel care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului, apoi un episod mai vechi legat de Mihaela Rădulescu și au criticat-o pe aceasta din urmă.

Alegerea lui Dragoș Bucurenci a stârnit vâlvă pe internet

Radu Buzăianu a comentat trecerea lui Dragoș Bucurenci de la activist antifumat la unul profumat. „Fost activist în campanii antifumat, Dragoș Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei, te gândesti că are niște skills-uri (aptitudini) de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi și o țigară în cinstea lui. Cum credeți că manageriază? În primul rând anulează argumentul financiar.


    Dragoș Bucurenci a fost un invitat incomod duminică la Realitatea Tv, motiv pentru care i s-a cerut să plecefoto: arhivă Adevărul
Dragoș Bucurenci a fost un invitat incomod duminică la Realitatea Tv, motiv pentru care i s-a cerut să plecefoto: arhivă Adevărul

Şi zice că el câștigă mai mult decât până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune într-o situație mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasă așa. Și mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist antifumat, a devenit în favoarea fumatului, ca o provocare”, a scris pe Facebook Radu Buzăianu, amic al lui Mircea Radu.

Mihaela Rădulescu, pusă la colţ de fostul prezentatorul tv 

Mircea Radu și-a amintit imediat de un moment petrecut în anul 2008, când Mihaela Rădulescu te îndemna să nu fumezi într-o reclamă aflată pe toate panourile din oraș, în timp ce ea, în realitate, fuma la greu.

Mihaela Rădulescu, în campania antifumat din 2008
Mihaela Rădulescu, în campania antifumat din 2008

Mircea Radu nu s-a putut abține și a taxat-o subtil imediat pe Mihaela Rădulescu. „Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o «influensăriță» ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, i-a răspuns Mircea Radu lui Radu Buzăianu.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu a exagerat cu operaţiile: «Liftingul i-a schimbat complet fizionomia»

Ce face Mircea Radu de când nu mai e la tv. Copiii îi umplu sufletul de bucurie

image
image
image
image
image
image
banner catinca roman png
img jpg
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net