Mircea Radu și-a dat demisia de la TVR 1. Cu ce se ocupă acum fostul prezentator


    Raluca Moianu, Mircea Radu, Iuliana Tudor și Vlad Ionescu sunt doar câțiva dintre profesorii care predau cursuri în cadrul Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu”foto: arhiva personală
Raluca Moianu, Mircea Radu, Iuliana Tudor și Vlad Ionescu sunt doar câțiva dintre profesorii care predau cursuri în cadrul Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu”foto: arhiva personală

Mircea Radu, în vârstă de 25 de ani, a decis să se despartă din nou de televiziune. În urmă cu puțin timp, prezentatorul cu o experiență de peste 25 de ani în mass media, anunța că și-a dat demisia de la TVR1. Cu ce se ocupă acum Mircea Radu și care îi sunt planurile de viitor?

Mircea Radu a luat o decizie radicală la sfârșitul anului 2020 și a început 2021 cu dorința de a se relaxa și a se concentra mai mult asupra vieții personale. Cu puțin timp înainte de Crăciun, el a anunțat că și-a dat demisia de la TVR1, însă nu a dorit să comenteze prea multe pe marginea motivelor care l-au determinat să ia aceasta hotărâre. 

Mircea Radu nu se grăbește să își caute alt loc de muncă și preferă să se bucure de o binemeritată vacanță, în Italia. Deși se află departe de casă, el nu a uitat de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online și scrie adesea texte, pe pagina personală de Facebook, în care descrie experiențele pe care le trăiește în Peninsula Italică. 

„Jurnal Italian. ROMA

Nu m-am odihnit deloc. Mi-a fost ba cald, ba frig și m-am tot foit până în zori când am reușit să ațipesc. M-am trezit greu, cu un cap în care nu aveam niciun gând ci doar o durere surdă, așa cum mi se întâmplă când dorm cu aerul condiționat deschis. Am stat sub pâlnia dușului frânt de oboseală minute în șir, nemișcat, dorindu-mi ca zecile de jeturi de apă să-mi foreze țeasta, să intre în mine, să-mi spele creierul ca să mă pot trezi. Părăsesc Veneția cu senzații amestecate, de respect sincer, uimire, gratitudine dar fără nicio urmă de dragoste – același lucru îl simțeam în copilărie când plecam de la doamna V., o prietenă a bunicii mele, pe care nu puteam s-o îndrăgesc pentru că mi se părea indiferentă atunci când îmi dăruia cele mai scumpe jucării", este doar o parte din relatarea lui Mircea Radu

În 2019 Mircea Radu a fost protagonistul unui conflict în cadrul TVR 1

Mircea Radu, care în anul 2019 deținea funcția de director de comunicare al TVR, s-a aflat în mijlocul unui scandal care i-a șifonat serios imaginea. Vedeta și-ar fi falsificat declarația de avere, declarând doar jumătate din veniturile pe anul 2019.

Mircea Radu și-a rectificat declarația de avere după ce MediaSind (Sindicatul Român al Jurnaliștilor) a solictat ANI și DNA să cerceteze neconcordanțele flagrante din declarația de avere a prezentatorului.

În urma dezvăluirilor MediaSind TVR,  Mircea Radu, a modificat declarația de avere: În declarația rectificativă depusă la ANI, fosta vedetă confirmă că suma reală primită de la TVR pentru emisiunea Down The Road-Aventura, prezentată în 2019, era de 112.574 lei, față de cea declarată inițial, 64.670 lei!

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg